Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak o siebie dbacie

Polecane posty

Gość gość

drogie panie, jak o siebie dbacie? macie na to czaqs w natłoku codziennych obowiązków??

Gość gość
musze znależc na to czas bo to chwila tylko dla mnie i pozwala mi się lepiej poczuc! odwiedzam fryzjera raz w miesiącu i kosemtyczkę też tak średnio

Gość gość
ja często jakieś zabiegi na twarz robię oczyszczanie przede wszystkim bo mam cerę z problemami. chodze do arkadii w Opolu ,tam już znają moje przyzwyczajenia :)

Dbanie o siebie, to nie tylko dbanie o wygląd skóry i regularne wizyty u kosmetyczki. To coś więcej. Dbanie o siebie to regularne oczyszczanie organizmu z toksyn i zanieczyszczeń. To dbanie o wewnętrzne środowisko organizmu o narządy wewnętrzne. Warto wypróbować Błonnik Witalny i poczuć co to na prawdę jest dbanie o siebie.

Gość gość
Ja znajduję czas tak z 2-3 razy w miesiącu, żeby na godzinkę, czasami dwie, podejść do http://stayyoung.pl/ - tam o mnie fantastycznie dbają. Głównie dbam o dłonie, szyję i buzię. :)

Gość gość
Zaczyna się, co drugi post to reklama. To forum robi się żałosne. Admini na to pozwalają, czyli to celowe działanie.

Gość gość
Ja przede wszystkim piję zielone soki, zaczęło się od kłopotów z włosami i paznokciami i wyczytałam że są na to dobre, przy zakupie wyciskarki stąd dostałam fajne diety i przepisy http://terapiasokami.pl/sok-dla-wlosow-i-paznokci a teraz już piję nałogowo bo są pyszne (już nie mówiąc że zdrowe) ;)

Gość gość
zadbanie o siebie to wizyta u stomatologa nie tylko u fryzjera i kosmetyczki, badanie mamograficzne, cytologia itp....... a jakoś nikt o tym nie pisze i nie pamięta !!!!

Witam! Dbanie o siebie, to także dbanie o wnętrze organizmu. Dlatego warto sięgnąć po naturalny suplement Błonnik Witalny, który pomaga oczyścić organizm z toksyn i złogów, które zalegają w organizmie. Jego zalety to m.in. skuteczne wspomaganie procesu odchudzania (pozostawia uczucie sytości na długi czas), hamowanie nadmiernego apetytu czy zapobieganie efektowi jo-jo. Usprawnia on także pracę jelit, dzięki czemu likwiduje zaparcia, usuwa toksyny z organizmu, poprawia samopoczucie oraz koncentrację. Więcej informacji o Błonniku Witalnym można odnaleźć na stronie czystejelito.eu gdzie serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia