Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zamieszkać z chłopakiem, ten kraj jest tragiczny

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, mój chłopak 28. Ja jeszcze studiuje, jestem na 3 roku, wiec nie zarabiam. Mój chłopak ma swoje mieszkanie, ale bardzo małe - niewielki salon z aneksem kuchennym oraz sypialnia, w której miesci sie tylko lózko i biurko. Skonczył ekonomie, teraz studiuje na 5 roku budownictwo. Nie ma jeszcze uprawnien, wiec zarabia bardzo mało - około 2,5 tysiaca, potrafi dorobic do 500 zł miesiecznie. Wiecznie jest zajety pracą i studiami i nie ma czasu. Czuje, że nasz zwiazek przez to sie niszczy, chciałabym z nim zamieszkac, ale za jego pensje raczej nie przezyjemy. Co powinnam zrobic? Jak to przetrzymac?

Gość gość
jprdle :o sama g****o ma, ale 2500zł jej śmierdzi paszła won glizdo sama zapyerdalać i nie wracaj jak nie zarobisz więcej niż 3000/mc

Gość gość
Idz do pracy i nie marudź jak stara baba

Gość gość
idź do pracy i nie narzekaj. Ludzie z natury narzekający nigdy się nie dorobią. Ja od pierwszego roku studiów pracowałam - na początku w weekendy, potem pod koniec studiów już na etat - przeszłam na zaoczne. Walcz o dobre życie a nie jeszcze marudzisz chociaż całkiem dobrze Ci się żyje

Gość gość
A ty do pracy isc nie mozesz ?! Bo studiujesz to nie mozesz pracowac ?? O matko, gdzie ja zyje... ja pracuje od 16. roku zycia

Gość gość
zarabia bardzo mało - około 2,5 tysiaca, potrafi dorobic do 500 zł miesiecznie. x To nie jest bardzo mało, tylko średnio.

Gość gość
Eeeeee, c hyba prowo, bo takich leniwych pustaków to jak zyję jeszcze nie widziałam. Do roboty pasożycie.