Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedynacy POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

Kochani jedynacy czy żałujecie że nie mieliście rodzeństwa ???? Stoje przed ważna decyzją życiową a wasze odpowiedzi bardzo mi pomogą ODPISUJCIE NAWET ZWYŁYM TAK / NIE

Gość gość
nie żałuje. bycie jedynakiem to najlepsze co może być

Gość gość
ja nie jestem jedynaczka ale bym zalowala. Rodzenstwo wkurza na maxa wnerwia ale bez nich jeszcze gorzej :) Tylko ty i rodzice zanudzic sie idzie (przynajmniej do 18 stki potem juz moga sie wyprowadzic ) :)

Gość gość
Ja nie, ale moja matka zawsze mówi, ze załuje, ze nie zdecydowała sie na jeszcze jedno dziecko, bo mi byłoby w zyciu łatwiej gdybym kogos bliskiego miał

Gość gość
17.14 skad wiesz? skoro nie wiesz jak to miec brata czy siostre? Ja zaluje chcialabym miec malego braciszka (wzglednie siostrzyczke hihi). Jak sie ma jedynaka to niestety czasem za duzo sie od niego wymaga a tak mozna podzielic na 2 czy 3 :)

Gość gość
ja żałuję bardzo. mialam ciężkie życie i byłoby mi po stokroć łatwiej z taka bliska osoba...

Gość gość
Ja jestem jedynaczka i zaluje ze nie mam siostry...ogolnie rodzenstwa. Zawsze chcialam miev kogos bliskiego (siostra) zeby moc pogadac na nasze tematy itd.. jak patrze na inne siostry to az mi zal serce sciska ze nie mam tego co one.