Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamusia2015

Wrzesien 2015 :)

Polecane posty

Hej :) tu jakies dziewczyny ktore maja termin na wrzesien ? ja dzisiaj bylam na usg, jestem w 7 tygodniu ciazy :) bardzo sie z narzeczonym cieszymy :) Niestety meczy mnie troszke ta ciaza, bo wymiotuje i strasznie boli mnie glowa wiec praktycznie caly czas musze lezec w lozku... A wy jak tam?? :)

Gość martyna889
hej :) ja tez mam termin na wrzesien :) A dzisiaj jestem w 7 tygoniu i 4 dniu ciazy :) mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Mam juz 2 wspanialych dzieci :) Ja tak za bardzo objawo w ciazy dokuczliwych nie mam :P jak narazie przynajmniej :)

No ja 2 i pol miesiaca temu niestety nie donosilam... ale teraz jestem dobrej mysli i napewno bedzie wszystko ok ! :) to moje pierwsze dziecko i bardzo a to bardzo pragnelismy tego dziecka, ale dopiero teraz zaczelam myslec o porodzie... i jeszcze naczytalam sie tyle artykulow gdzie strasza ludzi..:P Mam nadzieje ze porod bede miala po mamie szybki :D a jak twoje wczesniejsze porody? byl twoj maz przy porodzie?? :)

Gość martyna889
nietsety nie mogl byc :( ja ze wzgledu na moj stan zdrowie rodze za kazdym razem przez cc, teraz tez mnie czeka. wiec niestety nie wiem jak to jest rodzic SN, a szkoda bo bardzo bym chciala :) Bo wedlug mnei to cos cudownego, ale do porodu mamy jeszcze sporo czasu :P mam nadzieje, ze szybko zleci i juz bedziemy tulic w ramionach swoje malenstwa :)

no ja tez juz bym chciala zeby byl sierpien i porod, a najbardziej to juz bym chciala byc po porodzie :D Ja na szczescie mieszkam w norwegii i tutaj daja epidural w kregoslup takze beda mi mowili kiedy mam przec itp.. Chociaz tym sie pocieszam :D a wlasnie moja kuzynka za niedlugo bedzie rodzic i tez 3 dziecko i cc... Nadal w pl podwiozuja jajniki przy 3 dziecku? czy teraz sie cos zmienilo... dzisiaj tato cos mi napomknal a nie mialam okazji z nia rozmawiac..

Gość martyna889
a tego to nie wiem, bo ja 2 dzieci rodzilam w pl, a 3 bede rodzic w Niemczech, bo tutaj obecnie meiszkam :) Moja przyjaciolka mieszka w Norwegi, tez mieszkalam chwile, ale krotko bo tylko jakies 6 miesiecy.

aha =) no ja juz jakies 7 lat, chodzilam tutaj do szkoly :) nie wiem czemu, ale dzisiaj jak mowilam ze jestem z polski i moj partner rowniez, to pytal czy jestesmy katolikami :D ciekawe do czego jest im to tu potrzebne :P

Gość martyna889
hej i jak tam dzisiejsze smopoczucie ? :) U mnie dobrze, ale cos mnie troche mdlosci mecza teraz, ale na szczescie nie mam ich caly czas :) a to duzy plus :P Jeszcze pare dni z znowu podejrze malenstwo :) W poniedzialek mam wizyte :) zobaczymy jak ladnie rosnie