Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duże

Kobiety z biustem D i wyzej sa piękne, mniejsze nie sa warte zadnego faceta, sa

Polecane posty

Gość duże

Aseksualne i brzydkie. Kobiety o małych piersiach nigdy nie były i nie bd atrakcyjne i niczym nie nadrobia brak biustu Uważam ze tylko kobiety o piersiach małe D i wyżej są seksowne, piękne i o takie warto się starać.

Gość dupniety_na_umysle
tu też zes przyszedl glosić swoje poglady

Gość Happysad29
I co w związku z tym? :D

Gość gość
I weź tu nie miej kompleksów.

Gość gość
A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że tacy zwolennicy dużych biustów potrafią tylko szczekać, a nawet kobiety w realu nie mają, o ich możliwościach w sypialni nawet nie wspominam :P

Gość duże
Partnerek miałem bardzo dużo i żadna nie skarżyła się na lozkowe popisy, wręcz przeciwnie same mi wskakuja do wyra ;)

Gość gość
Jako facet powiem krotko- puknij sie w zakuty leb!

Gość duże
No cóż ty wolisz dzieci a ja prawdziwe kobiety ;)

Gość aaa222
jak cytam hasła że tylko duże cycki maja prawdzie kobiety, a małe to u dzieci to od razu wiem z kim mam do czynienia. albo fan spaślaków albo gimbus

Gość gość
Co wy się gorączkujecie?? głąb napisał przecież że on uważa. Nikt nie powiedział że głąb ma racje. Widocznie w jego gazetkach są same cycate silikoniary.

Gość duże
Nie zwracam uwagi na kobiety o małym biuscie, może być ona dobra znajoma ale dziewczyna czy kochanka napewno Nie bedzie

Gość gość
Czyli zanim sie spotkasz z kobieta to pytasz najpierw o rozmiar stanika?

Gość duże
Kobiety poznaje przeważnie na saunie na basenie impezach w kawiarni restauracjach

Gość gość
A nie przyszło ci aby do głowy, że duży biust to po prostu większa tkanka tłuszczowa?! Tak, kolego, te dwie blade torbiele z dwiema rumianymi wypustkami, podskakujące w rytm pukania to nic innego, jak tłuszcz. Wielu mężczyzn woli zgrabne i odpowiednio zagospodarowane mniejsze niż ugięte pod ciężarem praw fizyki sflaczałe balony. I daruj sobie tę nazistowską selekcję pod kątem rozmiaru biustu. To mało męskie ograniczać sobie horyzonty. Kobieta to nie tylko cielesne przymioty, gdybyś nie wiedział...

Gość duże
Mam być z kobieta która mnie nie podnieca seksualnie? Owszem byłaby pewnie ona świetną przyjaciółką ale nie moglbym być z osoba ktora mi się nie podoba. Innym przeszkadza to ze dziewczyna jest niska lub przy tuszy dlatego nie ważne co zrobią i tak nie podniecaja ich te osoby

Gość gość
Tkanka tluszczowa? Nigdy nie widziales szczuplej z duzym biustem? Ja taka jestem i wszyscy faceci wgapiaja mi sie w dekolt. Nosze romiar 70 D Mam 30+ i smialo moge chodzic bez stanika. Zakladam go tylko dlatego, zeby faceci do reszty nie zglupieli ;P Zauwaz, ze nie wszystkie grubaski maja duze piersi.

Gość duże
Wiem ze rozmiar piersi niezależy od tego czy kobieta jest szczupła czy bardziej kraglejsza