Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób mieszkających w UK

Polecane posty

Gość gość

Robicie zakupy w Waitrose, M&S itd ?

Gość gość
Waitrose nie ma w moim miescie wiec nie, w M&S tez nie bo nie ma tam nic co by mi sie podobalo, jestem mloda osoba i to zupelnie nie moj styl. Ogolnie to koszulki,bielizna, spodnie kupuje w Primarku, bo maja fajne rzeczy w fajnej cenie. Kurtki w Banku bo jakos tam w 100% trafiaja w moj gust a buty to Deichman , SportDirect i Vansy i conversy kupuje w sklepie z takim zielonym logo

Gość gość
Mam dylemat. Moja trucizna się przeterminowała. Nie wiem czy teraz jest bardziej, czy mniej szkodliwa.

Gość gość
W M&S czasami ale Waitrose nie bo tańsze rzeczy można kupić w innych sklepach... znam ludzi którzy uparcie twierdza że kupuja w Waitrose a jeżdża do Lidla czy Tesco i pakują zakupy w torby z Waitrose ;) to bardzo popularna taktyka, nawet wśród tubylców.

Gość gość
Bardziej mam na myśli zakupy spożywcze, sorry ;)

Gość drurmamimu1985beidx
W M&S czasami ale Waitrose nie bo tańsze rzeczy można kupić w innych sklepach... znam ludzi którzy uparcie twierdza że kupuja w Waitrose a jeżdża do Lidla czy Tesco i pakują zakupy w torby z Waitrose to bardzo popularna taktyka, nawet wśród tubylców. Jasne http://s.zuly.de/2ppU

Gość gość
Tak.

Gość gość
Czasami,jak chce cos konkretnego co jest tylko tam ale na ogol wole tansze supermarkety.