Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ex się jeszcze odezwie?

Polecane posty

Gość gość

-zerwał ze mną zaręczyny. podobno nie był pewien czy chce ślubu -później odezwałsię i spotykaliśmy się jeszcze przez miesiąc, nie szanował mnie więc odeszłam. chciałabym, żeby jeszcze kiedyś żałował. myślicie, że się jeszcze odezwie? byliśmy ze sobą 4 lata. ja 28 on 29.

Gość gość
owszem jak go kopnie w doope kolejna laska a nie zdazy sobie przygr***** nastepnej

Gość gość
dziewczyno masz 28 lat wiec weź się w garść i idz do rpzodu, bo tracisz tylko czas na jakieś głupie nadzieje czy będzie załował czy nie. Nie trać czasu, zycie jest jedno, jemu kopa w tyłek i do przodu

Gość gość
dziewczyno ogarnij sie tego kwiatu pol światu a trzy czwarte ch**a warte

Gość gość
wzięłam się w garść. powoli do przodu, ale jest bardzo ciężko. Kiedy zerwał zaręczyny przestałam wierzyć w siebie.

Gość gość
Ja piernicze dziewczyno ja tez miałam taka sytuacje a miałam wtedy 32 lata i co? i układam sobie zycie na nowo. Szkoda czasu, nie masz 20 lat żeby się zastanawiać jak mu dopiec i co zrobić aby cie docenił:-(

Gość gość
na poczatku zawsze jest cięzko, nawet jeśli chciałby wrócić kopnij go w d...ę dałaś już mu szansę, szanuj siebie, on zostawiłby ciebie ponownie

Gość gość
wiem, ale zalezy mi tylko na tym, żeby jeszcze kiedyś się odezwał a wtedy ja mogłabym go potraktował tak jak on mnie...wiem, że to okropne, ale czuję niesamowitą złość :/ w kwietniu miał być nasz ślub

Gość gość
współczuje

Gość gość
moim zdaniem nie koniecznie...może gryźć się w sobie i nie zrobić tego kroku

Gość gość
cieżko powiedzieć. różnie chłopy reagują

Gość gość
Może się odezwie. Rozumiem, że chcesz, żeby pożałował tego kroku. To zdrowe emocje. Ale życzę, Ci, żebyś wtedy już była w szczęśliwym związku i olała go.

Gość gość
Bardzo dziękuję. Też mam taką nadzieję, że będę szczęśliwa z kimś innym, albo sama z sobą.

Gość gość
dasz radę! :)

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
Po hooojjjj ci on.Niech spada.szukaj innego,nie myśl o chamie.po tylu latach nie wie czy kochaa,on nigdy nie kochał.