Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAZNE problem w pracy

Polecane posty

Gość gość

pracuje w firmie x i wykonuje czesc obowiazkow zupelnie sama a czesc w malym zespole. razem ze mna pracuje kobieta o pochodzeniu afrykanskim. powszechnie w miejcu pracy wiadomo ze jest ona nieuprzejma a wrecz chamska da niektorych wspolpracownikow. jednak jest to tolerowane przez przelozonych i przymykaja oko na jej chamskie odzywki. ona mnie nie lubi i nie tylko mnie. Ja pracuje w firmie krocej niz ona ja 2 lata ona okolo 5 lat. wczoraj mnie zdenerwowala wiec zdecydowalam sie porozmawiac o niej z managerem . Nic z tego nie wyniko a wrecz tak jak przepuszczalam ja mam teraz problem . Manager powiedzial mi ze zastanawia sie czy nie wszczac w moim przypadku procedury dyscyplinarnej poniewaz rozmawialam podniesionym tonem z ta kobieta ( murzynka) . Co mam teraz robic w tej sytuacji ??? To jest poprostu chore jak Brytyjczycy sa przewrazliwieni na punkcie murzynow. Im wszystko wolno a nam bialym emigrantom praktycznie nic. Mam wrazenie ze my Polacy czy inni europejscy emigranci mamy tylko pracowac i na nic sie nie skarzyc nawet jak ktos jest dla nas wredny( wpolpracownik szczegolnie pochodzenia afrykanskiego badz azjatyckiego) Ja nie jestem rasistka ale bez przesady bez wzgledu na pochodzenie ludzie sie powinni szanowac a nie zeby ona mnie wyzywala od glupich dz....w pracy i to bez zadnych dla niej konsekwencji.

Gość gość
idz jutro do pracy wymalowana czarna pasta do butow i domagaj sie specjalnego traktowania ze wzglegu na kolor skory

Gość gość
do gosc 21:53 dosc smieszne jest to co napisales ale ja na powaznie sie pytam o wasze opinie