Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

Zakochuje sie w koledze z pracy. Ja jestem mezatka z dwojgiem dzieci...po 30ce. Jego wlasnie zostawila zona...jest 15 lat starszy i kompletnie nie w moim typie. A jednak cos miedzy nami iskrzy. Do tej pory bylam szczesliwa z mezem. To milosc mojego zycia. Nie chcialam nikogo poznawac. Ostatnio jednak nawal obowiazkow male dzieci dom i praca jakos nas przytloczyly. A ja zmienilam prace i poznalamJEGO. na poczatku zlapalismy swietny kontakt. Duzo razem pracujemy. Tworzymy swietny duet w pracy. Dobrze sie dogadujemy a on potrafi mnie rozsmieszyc... stajemy sie sobie coraz blizsi. Pare razy zdarzylo sie nam zostac dluzej w pracy zeby pogadac.On my sie zwierza nt rozwodu itd. Ja wysluchuje . Nie mozemy sie rozstac i przedluzamy monent kiedy trzeba sie pozegnac. Dostaje czekoladki niby bez okazji. Generlanie nic zlego sie nie dzieje a jednak tak...ostatnio jak wrocilam pozno do domu maz spytal dlaczego...a ja go oklamalam. Zle sie z tym czuje a nie moge wyrzucic tego drugiego z glowy!!! Czy ktos tu tez tak mial? Jak sobie poradziliscie?

Gość gość
nie zawracaj sobie głowy romansem pracowym uwierz mi. Nawet jesli się zakochasz to będzie to przelotne, a maż, którego przecież kochasz, i z którm masz dzieci będzie przy Tobie zawsze. Przechodziłam przez podobne perypetie i szczęsliwie nie popełniłam błędu i nigdy nie zostawiłam faceta, który mimo wielu kryzysów, pozostanie na zawsze miłością mojego życia. Takiej miłości nie warto poświęcac dla kilku chwil zapomnienia, szczególnie, ze jak sama mówisz tamten własnie sie rozwiódł. Logiczne jest, że będzie szukał jakiejś odskoczni- nie ryzykuj swojego szczęścia dla czyjejś chwilowej ulgi. On nie ma nic do stracenia, a Ty jak widac bardzo dużo. Trudno jest oprzec się takiej pokusie przy rutynie codziennego dnia ale uwierz, że nie warto!

Gość gość
Ale Ty jesteś głupia autorko!,no pewnie ze nie warto!.s