Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

36 cm różnicy wzrostu?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Nurtuje mnie pytanie czy kobieta 154 cm i facet 190 cm jako para nie wyglądają poprostu śmiesznie? Jestem w takiej sytuacji gdzie podoba mi się chłopak o takim wzroście ale nie wiem czy przez swój wzrost mam u niego sznase? Czy to wygląda śmiesznie? Czy są wielkie trudności np. Z całowaniem i przytulaniem? Czy facetowi to nie przeszkadza, że musi się schylać do pocałunku itp.?

Gość gość
Szanse masz, a jak jest miłość to i się przemoże żeby się schylić, może nawet Cie podniesie :P

Gość gość
Znam taka pare :) malzenstwo :)

Gość gość
moja koleżanka ze studiów - niziutka, pulchniutka (155cm?) i jej mąż - szczupły (bardzo szczupły), i bardzo wysoki (do 2 metrów brakuje mu chyba tylko ze 3 cm). im to nie przeszkadza :) wyglądaj trochę komicznie bo ona mu sięga do łokcia ...no coż :) miłość :)

Gość Purple Queen
Na ulicy jak dla mnie to wygląda normalnie ale są ludzie co się ze wszystkiego śmieją. Nimi się nie przejmuj. Zresztą większość ludzi naprawdę ma ważniejsze, swoje sprawy niż przyglądanie się parom na ulicy. Czy facetom to przeszkadza to nie wiem, bo jestem kobietą ale zawsze może cię podnieść ;)

Gość gość
W miom przypadku jest dokladnie taka roznica. Na poczatku glupio mi bylo i sie najzwyczajniej wstydzilam. Teraz nie zauwazam zadnej roznicy. Jestesmy od 4 lat malzenstwem, mamy synka( mam nadzieje, ze wzrost po tatusiu przejmie). Zeby byli smieszniej maz jest chudy a ja przy kosci. Od porodu mam problemy z nadwaga. Co do spraw lozkowych to jak to mowia" w lozku wszystko sie wyrowna". Pamietam tylko, jak na poczatku mnie denerwowalo jak np spacerujac ja cos mowilm a maz nie slyszal i musialam glowe do gory podnosic. Generalnie uwazam, ze lepiej jak facet jest wyzszy niz kobieta wyzsza od mezczyzny.

Gość gość
Masakra. Moja byla "tylko" 30 nizsza. Po pierwszych miodowych latach zaczely sie problemy. Blat w kuchni byl jej za wysoko, szafki za wysoko, umywalka za wysoko, na muszli jak siedziala to jej nogi zwisaly, auto za duze. Musielismy sie rozstac. Przy takiej roznicy nie uwijesz gniazdka. Przeciez nie bede sie cale zycie garbil. Poszukaj sobie lepiej kogos w swoim wzroscie. Sorry.

Gość gość
ja tez znalam takich facetow

Gość gość
moj byl ok 30 cm roznicy.ale nie przeszkadzalo to nam

Gość gość
przewaznie mialam duzo wyzszych facetow