Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy muszę tak wcześnie do szpitala?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny to mój 37 zaraz 38 tydzień. Termin na 14.02 i za tydzień idę do gina. Napewno mi da skierowanie do szpitala i co? Mam dwa tygodnie leżeć i czekać w szpitalu na poród? Wczesniej mi nie wywołają tak po prostu... Jak nie ur. przed terminem to po co tak wcześnie i tam tyle leżeć?! Na KTG mam jezdzic do szpitala co 2 dni... wiec nie wiem o co chodzi. Przeccież dostane skurczy to pojadę dopiero z domu i tak chcę. Można tak nawet jeśli lekarz da skierowanie na już bo to bedzie 38 tyg.

Gość gość
Skoro tak uważa lekarz to znacz że tak trzeba ,bo normalnie dają skierowanie po terminie ja dostałam w pierwszej ciąży tydzień ,w drugiej 2 tyg po ,na KTG byłam raz w szpitalu już po terminie nie musiałam jeździć ,więc nie nas pytaj tylko lekarza co się dzieje że masz na 2 tyg położyć się na patologie i robić przed terminem ktg co drugi dzień .

Gość gość
Ja dostałam skierowanie do szpitala jakoś w 35 tyg. (co prawda cesarka), ale miałam iść do szpitala jeśli coś się zacznie dziać wcześniej (przed 38tyg). Mogłam iść od razu leżeć, ale nie chciałam i dopiero 2 tyg później poszłam jak mi wody już odeszły

Gość gość
Raczej nie da Ci skierowania, a jak da to wątpie zebyś leżała 2 tygodnie. Zrobią balonikowanie, oksycotyna i rodzisz. W normalnie przebiegającej ciązy nikt nie daje kobiecie kierowania do szpitala, żeby 2 tygodnie leżała, szkoda im łóżek.

Gość gość
Jak nic się nie dzieje z ciążą to nie da Ci skierowania, coś Ty. Gdybyś była po terminie, to co innego, ale tak to tylko badanie i do domu spokojnie czekać.

Gość gość
ja dostałam skierowanie w czesniej a pojechałam dopiero jak dostałam skurczy,nie musisz od razu jechac,lekarz pewnie ci dał zebys miała w czesniej.