Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na my dwoje piszą do mnie tylko starsze

Polecane posty

Gość gość

I takie mnie tam zaczepiają :( myślałem że tam będzie lepiej niż na sympatii ale gdzie tam... ludzi z okolicy nie ma a jak ktoś napisze to mieszka 100km ode mnie i jeszcze wiek taki że nawet nie wchodzę na profil...

Gość gość
A co ja mam zrobić? Mam 22 lata i piszą do mnie stare dziady 27-45 a ja lubię takich 18-20

Gość gość
No ja mam 31 a tam piszą kobiety 34-36 jedna wysłała słoneczko co miała 29 ale z bardzo daleka więc odpada z oczywistych względów znajomość...

Gość gość
na dwoje to babka wrozyla :P stopka: czy burka to wygodne odzienie? :classic_cool:

Gość gość
No to te kobiety nie są dużo starsze od Ciebie, jakoś jak facec***iszą do o tyle i o wiele więcej młodszych wszyscy uważają że to w porządku a jak do Ciebie 5 lat starsza to sie bulwersujesz. Rozumiem jak duża różnica wieku ale 5 lat? A w ogóle facet powinien być te kilka lat młodszy bo szybciej umieracie

Gość gość
Już nie mówiąc o trzech latach

Gość gość
"gość dziś No to te kobiety nie są dużo starsze od Ciebie, jakoś jak facec***iszą do o tyle i o wiele więcej młodszych wszyscy uważają że to w porządku a jak do Ciebie 5 lat starsza to sie bulwersujesz. Rozumiem jak duża różnica wieku ale 5 lat? A w ogóle facet powinien być te kilka lat młodszy bo szybciej umieracie " A co ja poradzę że starsze o te 5 lat mi się nie podobają? po co mam pisać z kimś kto dla mnie nie jest atrakcyjny?

Gość gość
Nie, ale nie marudź jak piszesz do kobiety a ona uważa że jesteś za stary! Bo ja lubie równieśników a wszystkie stare papcie lubią co najmniej 7 lat młodsze i mnie potem wyzywają! My kobiety też mamy prawo do facetów w jako takim stanie...

Gość gość
"gość dziś Nie, ale nie marudź jak piszesz do kobiety a ona uważa że jesteś za stary! Bo ja lubie równieśników a wszystkie stare papcie lubią co najmniej 7 lat młodsze i mnie potem wyzywają! My kobiety też mamy prawo do facetów w jako takim stanie... " Oj tam byłem z rówieśniczką i było ok pod względem urody ale ze starszą sobie nie wyobrażam...

Gość Jajko na bardzo twardo

Dnia 28.01.2015 o 10:41, Gość gość napisał:

No to te kobiety nie są dużo starsze od Ciebie, jakoś jak facec***iszą do o tyle i o wiele więcej młodszych wszyscy uważają że to w porządku a jak do Ciebie 5 lat starsza to sie bulwersujesz. Rozumiem jak duża różnica wieku ale 5 lat? A w ogóle facet powinien być te kilka lat młodszy bo szybciej umieracie

No wybacz, ale facet starszy od kobiety ma z reguły wiecej do zaoferowania niz rówieśnik wiec nie ma w tym nic zdroznego jesli starszy facet podrywa młodszą. W drugą strone jest to akceptowalne w mniejszym zakresie bo jest to poporostu śmieszne bo co taka kobieta ma z reguly do zaproponowania młodszemu facetowi? Tylko urodę która już zanika.Nie rozumem wogóle jak mozna lubic młodszych facetów? Co taki może kobiecie zaoferować po za życiowym nieogarem o dziecinnym wyglądem?