Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Bardzo szybki orgazm... KOBIECY!

Polecane posty

Często mówi się, że facet zaczął seks i skończył po kilku ruchach... Ja chcę zapytać czy któraś z Was miła kiedyś taką sytuację, że była tak napalona albo tak bardzo się czymś podnieciła, że facet zaczął was posuwać a wy po kilku ruchach doszłyście? :) Jeśli tak to napiszcie jak to było i co Was tak podnieciło :P A może jesteście same i czasami jesteście tak podniecone, że jak jesteście w ustrnnym miejscu to wystarczy Wam kilka ruchów palcami po muszce i dochodzicie....? :P Jeśli chodzi o masturbacje to ja mam tak bardzo często! Jak zobaczę jaiegoś faceta a mam chcicę to biegnę do łazienki, cyku-myku kilka sekund doslownie i dochodze :)

Gość gość
oczywiście, ze to się nam zdarza. nie trzeba być nimfomanką by się nagle podniecić i szybko się zaspokoić i to samej.

Gość gość
Miałam taką sytuację , tak bardzo miałam ochotę a on siedział i oglądał film . Nawet nie zdejmował spodni , usiadłam na Nim kilka moich ruchów i miałam orgazm a on nie stracił filmu:)

Gość gość
Ja mam tak zawsze :P dochodzę kilka razy przed seksem od samych pieszczot i w trakcie również wielokrotnie :)

Gość gość
Moja jak siedzi na mojej twarzy i ją liżę dochodzi kilka razy w szybkim czasie.

Gość gość
Zawsze myślałem że tylko facet może krótko dystasowcem, miałem już kilka kobiet i zawsze musiałem się przyłożyć by doszła, a tu teraz taka niespodzianka, moja aktualna partnerka dochodzi w strasznie szybkim tempie, na szczęście zaraz po tym jedziemy dalej :)

Gość gość
Moja kobieta dochod******ilka sekund jak odpale mikrofon i zacznę ja masować. Uwielbia to i może tak kilka razy pod rząd

Gość gość
a ja sobie przed chwilą doszłam i jest mi lepiej.

Gość gość
jaka szkoda, że nie było mnie przy Tobie, doszlibyśmy razem. A tak nie pozostaje m nic innego jak teraz wstać, odejść do biurka i pójść do łazienki i wziąć berło do ręki

Gość gość
Udaje, ze dochodzi żeby szybciej bylo z glowy. Coś robisz źle.

Gość gość
Miałam kiedyś tak jak autorka. Facet bardzo mi się podobał. To było szkoleniu, więc sytuacja sprzyja takim wyskokom :) Poszliśmy do niego. Dosłownie kilka ruchów i byłam gotowa :P Fakt, że miałam pół roczną absencję, ale byłó super :) :P

Gość gość
Ja z moim obecnym chłopakiem dochodzę bardzo szybko i sama nie wiem czemu tak się dzieje, nie podnieca mnie bardziej niż poprzedni partner, nie jest jakiś szczególnie doświadczony w sprawach seksu i ma nawet mniejsze przyrodzenie niż były, ale tak potrafi pokierować grą wstępną, że dochodzę w maksymalnie 2 minuty :)

Gość gość
Mnie się wydaje, ze to zależy od nastawienia po prostu:)