Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy macie respekt i szacunek do studentow medycyny i budownictwa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy jak slyszycie ,ze ktos skonczyl medycyne albo budownictwo to od razu macie respekt i podziw dla kogos takiego???ze to ktos lepszy i zdolniejszy od was?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Absolutnie nie :) M贸j respekt w og贸le nie zale偶y od tego jakie kto ma wykszta艂cenie :) Za to szanuj臋 ludzi z pasj膮...rzemie艣lnicy i kasotrzepacze mnie nie obchodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 135
budownictwa ? Przecie偶 budownictwo to nie jest presti偶owy kierunek ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna skonczyc kurs wyciagania marchewek w kolchozie i byc bardziej godnym szacunku stopka: na wizytowce mam napisane zul spod dworca pkp wiec z pewnoscia nie rozczarujesz sie jak mnie spotkasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
budownictwo nie prestizowe??? dlaczego nie?? przeciez po tym sie jest inznierem i trzepie sie kase wieksza niz lekarze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powinni cos z robi膰 z systemem kszta艂cenia bo na medycyn臋 zdaj膮 same tepe kujony kt贸rzy zach臋ceni wysokimi zarobkami i silnie tym zmotywowani kuja przerazajaco 偶eby pokona膰 madrzejszych. Te egzaminy o niczym nie 艣wiadcz膮 ,powinni wprowadzi膰 badanie IQ, widz膮c co konowaly wyprawiaja, jak s膮 beznadziejnie w swoich zawodach, ile ludzi przez nich zmar艂o lub jest kalekami bez 偶adnych odszkodowa艅. Przeci臋tny cz艂owiek musi zaliczy膰 kilkunastu lekarzy 偶eby kt贸ry艣 wpadl adiagnoze, wszystko op艂aci膰 z w艂asnej kieszeni. To wyludzacze i mafia. Przecie偶 lekarze cz臋sto logicznej wypowiedzi skonstruowa膰 nie potrafi膮 i cz臋sto cos bezmy艣lnie recytuia z ksi膮偶ek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to niby dlaczego mielibsymy miec szacunek do jakiegos studencika po czyms tam...ukonczony kierunek o niczym nie swiadczy bo szacunek to mozna miec do kogos do osoby ktora zas艂uguje na niego i moze miec tylko podstawowke nawet. a ty autorze tego idiotycznego pytania to wez kolo i jebnij sie w czolo jestes barzdo niedojrza艂y ze tak g艂upio sie pytasz.

Udost臋pnij ten post

Co do medycyny to znam sze艣膰 os贸b, kt贸re studiuj膮 z zamiarem zostania lekarzem, a niestety tylko jedna z nich jest szczerze zainteresowana tematem :o inni kuj膮 na 艣lepo 偶eby mie膰 papierek i dosta膰 kas臋 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 tak jest, jak kto艣 jest wytrwa艂y w kuciu to zda i nawet oszuka wyk艂adowc贸w do swoich predyspozycji. Sama mia艂am kole偶ank臋 na studiach kt贸ra przesz艂a na medycyn臋, by艂a t臋pa i g艂upia jak but z lewej nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czemu do budownictwa nie?? skoro jest potrzebne.. potrzebni nam sa inzynierowie ,ktorzy obliczaja konstrukcje i budowle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
studenci to byd艂o

Udost臋pnij ten post

obecny program nauczania a mo偶e nied艂ugo maj膮cy wej艣膰 w 偶ycie zak艂ada dla, 偶e przyszli lekarze b臋d膮 mieli jedynie umiejetno艣ci felczerskie. co do budownictwa to mam szacunek do ludzi, kt贸rzy potrafi膮 W艁ASNYMI r臋koma i si艂ami co艣 wybudowa膰 a nie znaj膮 jedynie teorie zapewne nadaj膮c膮 si臋 ju偶 do wyrzucenia i maltretuj膮 murarzy i innych fachowc贸w z wieloletnim do艣wiadczeniem. W og贸le studenci w dzisiejszej polsce to zaraza. Taki system kszta艂cenia. Ludzi z wyobra藕ni膮 eliminuje si臋 na samym pocz膮tku. Pozostaj膮 jedynie t臋pe t艂uki z ambicjami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Budownictwo to tez ci臋偶ki kierunek i ambitny i wielka odpowiedzialno艣膰. Przecie偶 to in偶ynierowie konstruuja ogromne stadiony i hale widowiskowe, nowoczesne muzea , mosty, drogi. Zohaczcie co si臋 dzieje z budowlancem jak cos spieprzy!!! Idzie do wiezienia a lekarz mo偶e doprowadzi膰 do 艣mierci bez 偶adnych konsekwencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale budownictwo to wioska moi koledzy ze wsi to studiuja ,a sa najwiekszymi tumanami i pijaczynami jakich znam.fakt.ze maja zdoolnosci matematyczne,ale tylko te niestety.

Udost臋pnij ten post

i oto efekty. Przy艂azi na babskie forum z zakamuflowanym pytaniem a raczej przechwa艂k膮: "KT脫RA SIE ZE MN膭 PRZE艢PI? SKO艃CZY艁EM BUDOWNICTWO KURFA!!!" Id藕 sie wybrandzluj leszczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Respekt to ja mam przd duzym dresem ktory zastapi mi drog臋 a nie przed studentami:-P :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co z tego ze s膮 wiesniakami, na medycynie tez s膮 wiesniaki. A na medycynie nie powinno ich by膰 bo lekarz powinien by膰 humanista, cz艂owiekiem kt贸ry ma powo艂anie i jak膮艣 mi艂o艣膰 do ludzi. Budowlaniec nie ma szans na karier臋 jak nie potrafi policzy膰 konstrukcji, ich zaw贸d szybko weryfikuje kto si臋 nadaje a kto nie, tam si臋 nie da oszukiwac i robi膰 wody z mozgu. Budowlaniec ma dobrze liczy膰 od estetyki i pi臋kna s膮 architekci

Udost臋pnij ten post

teraz lekarzy obowi膮zuj膮 procedury NFZ. To nie s膮 lekarze tylko urz臋dnicy NFZ. Wy sie ca艂y czas 艂udzicie, 偶e ten kraj funkcjonuje normalnie tymczasem tu wszystko jest postawione na g艂owie. Mamy mie膰 szacunek do niedorozwoj贸w bo takich sie promuje. Oczywi艣cie w konkretnym celu. Tak偶e powiem kr贸tko: Na szacunek trzeba zas艂u偶y膰. bimbanie na studiach i wkuwanie na pami臋膰 pierd贸艂 nie wzbudza we mnie nawet odrobiny szacunku ju偶 o respekcie nie m贸wi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gameover piszecie tutaj na forum ze lekarze s膮 be!! a jak spotykacie kogos i pytacie co studiowal albo studiuje i ten ktos mowi ze medycyne to szcz臋ka do ziemi i m贸wicie:"stary szacunek" moj kolega studiuje medycyne i kazdy jak to slyszy to od razu podziw wyra偶a.. i co wy na to?? psioczycie tylko na forach anonimowo ale jakbyscie mieli kumpla lekarza to byscie skakali wokol niego jak wokol kr贸la i uwazali za inteligenta niebywa艂ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
goovno prawda gameover probowales hodowac salate na saharze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie skacze, jak widz臋 ze lekarz mi pr贸buje wcisnac jak膮 ciemnote to mowie ze - prosz臋 mnie potraktowa膰 powa偶nie, w przeciwnym razie nie zap艂ace. Nie ma sensu przed nimi si臋 plaszczyc zw艂aszcza jak nic nie wiedza lub maja olewczy stosunek. Nikt mnie nie b臋dzie wykorzystywa艂 wi臋cej. Moje doswiadczenia z lekarzami to horror

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autor to idiota a lekarzy zbytnim szacunkiem nie darze, nie mam za co za zle postawion膮 diagnoze? straszne chamstwo i udawanie fifarafa?:D a takich niestety tylko spotka艂am, chamskich dla pacjent贸w kt贸rzy byli mili nie tylko dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego cz艂owiek ma si臋 czu膰 winny ze zajmuje jasniepanu lekarzowi czas, jak p艂aci mu grube pieni膮dze i jeszcze kiedy nie uzyska 偶adnych informacji ma pokornie spu艣ci膰 艂eb i i艣膰 do kolejnego lekarza. Place to wymagam us艂ugi na poziomie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gameover piszecie tutaj na forum ze lekarze s膮 be!! a jak spotykacie kogos i pytacie co studiowal albo studiuje i ten ktos mowi ze medycyne to szcz臋ka do ziemi i m贸wicie:"stary szacunek" moj kolega studiuje medycyne i kazdy jak to slyszy to od razu podziw wyra偶a.. i co wy na to?? psioczycie tylko na forach anonimowo ale jakbyscie mieli kumpla lekarza to byscie skakali wokol niego jak wokol kr贸la i uwazali za inteligenta niebywa艂ego. x powiedz mo偶e odrazu 偶e studiujesz medycyne i chcesz sobie samoocene podnie艣膰, bardzo si臋 my艣lisz bo ja studiuje blisko wydzia艂u medycznego i znam sporo student贸w z lekarskiego i jako艣 respektu przed nimi nie czuje, zadufane w sobie bufone takie jak ty, tylko dlatego 偶e medycyne studiuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
''psioczycie tylko na forach anonimowo ale jakbyscie mieli kumpla lekarza to byscie skakali wokol niego jak wokol kr贸la i uwazali za inteligenta niebywa艂ego. '' x ja znam takiego lekarza inteligenta 偶e a偶 b艂臋dy ortograficzne i wszelakie pope艂nia w pi艣mie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyobrazacie sobie i艣膰 do budowlanca a on wam m贸wi ze nie mo偶e tego policzy膰 bo si臋 nie da a najlepiej niech sobie pan poszuka innego? I 500 z艂 za konsultacje!!!!

Udost臋pnij ten post