Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem po poronieniu już, 6 miesięcy minęło, chcę ponownie zajść w ciążę, kochałam się z mężem i kończył w środku. Teraz myślałam że dostałam okres, w dniu planowanej miesiączki pojawiło się niewielkie plamienie o bardzo ciemnym kolorze i utrzymuje się już ponad 6 dni, są to sporadyczne plamienia, nie takie jak wcześniej. Czy to może być oznaka że zaszłam w ciążę i wystąpiło tylko plamienie? Nie chcę robić chwilowo testu bo boję się rozczarowania Mógłby mi ktoś doradzić

Gość gość
ja tak miała i byłam w ciąży. zrób test, myślę, że się ucieszysz :)

Gość gość
co Ci zależy zrobić. teraz się katujesz i denerwujesz, a tak będziesz już spokojna. na tym etapie nerwy nie są wskazane. zrób test :)

Gość gość
zrób test albo betę. Jeśli to ciąża i występują takie plamienia, a raz juz poroniłaś, to może potzrebujesz czegoś na podtrzymanie.

Gość gość
zgadzam się. im szybciej tym lepiej. nie podchodź do tego, że się boisz, prędzej czy później jak będziesz w ciąży musisz zrobić ten test.jeśli jest plamienie, to musisz dostać coś na podtrzymanie. zrób test, jesteśmy z Tobą

Gość gość
Dziękuję wam, już się ubieram i biegnę do apteki, trzymajcie kciuki, żeby test pokazał dwie kreseczki :)

Gość gość
ja też poroniłam i wiem co czujesz.czekamy ! daj znać jaki wynik.pozdrawiam

Gość gość
i co ??

Gość gość
Niestety, jedna kreska. Muszę udać się do ginekologa, bo chyba coś jest nie tak, że mam taki okres :(