Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska70

Ekspres do kawy

Polecane posty

Hej Kobietki. Pisze bo chciałam pochwalić sie nowym ekspresem który jest wart polecenia. A ze udzielam się od dawna na tym forum postanowiłam ze i wam powiem Kupili mi ostatnio do firmy ekspres do kawy Nivona czy jakos tak a że jestem sekretarką musiałam szybko nauczyc sie obsługi. Powiem wam ze choć jestem słaba w sprawach technicznych poszło mi naprawde szybko a efekty były super. Kawa z pianką od samego rana to istna poezja. Dlatego namówiłam meza i kupił mi nieco tanszy ale z tej samej firmy i naprawde kazdy kto do mnie przychodzi chce tylko kawy. Teraz się boje ze tylko dla niej przychodzą :) Ale jeśli któras z was chciaąłby kupić w najbliższym czxasie dobry ekspres to naprawde polecam ...Jest nie skomplikowany ładnie wyglada i kawa jest rewelacyjna. Firma która je sprzedaje jest z Konina i nazywa się quatro. Siedzibe maja gdzies na spółdzielców. Łatwo znależc w necie bo mają stronę związaną z kawą. wszystko do kawy czy jakoś tak .

Gość gość
Supcio! Dziękujemy, że aż założyłaś tutaj konto, aby pochwalić się swoim nowym nabytkiem marki Nivona firmy quatro z Konina z siedzibą gdzieś na spółdzielców! Gratulujemy i życzymy dalszych korzystnych zakupów w tej firmie! :)

Gość gość
Żałujemy, że nie mogła nam Pani podać dokładnego adresu strony tej wspaniałej firmy! Skrypt antyspamowy często nie pozwala na dodanie aktywnego linku w treści komentarza. :( Prawdę mówiąc jednak, nasze forum to nie tylko śmietnik reklamowy, ale także miejsce do rozmów o wszystkim i o niczym. Z tego powodu nie zachęcamy Pani do poszukiwania błyskotliwszych metod na obejście tego skryptu, natomiast bardzo gorąco zapraszamy do udzielania się w tematach niebędących kryptoreklamą! Pozdrawiamy i życzymy miłego popołudnia! :)

Wiesz co. Nie powinnam komentowac Twojej wypowiedzi, ale nie moge sie powstrzymać. Nie sądziłam, że radośc z zakupionego trafnego produktu może być dla kogoś przejawem kryptoreklamy. Ale widocznie może. Niewiem co powoduje takie wpisy ale napewno chęć zdeprecjonowania drugiej osoby w oczach innych. Uważam ze forum to miejsce gdzie można się żalić ale takze chwalić i dlategoja postanowiłam wybrać tę druga opcję. A lnika do strony nie podałam celowo bo brałam pod uwagę że takie osoby jak Ty (gość) mogą mięc różne ALE... Proponuje wziąć na wstrzymanie, zaparzyć melisę i nie mierzyć wszystkich jedną miarą. Być może ty tak robisz ale nie ja. A konto założyłam już dość dawno tak dla wiadomości.

Gość gość
To prawda, ekspresy Nivona są super! :) Sama mam ekspres tej firmy, użytkuję go już dłuższy czas i u mnie sprawdza się naprawdę fajnie. Kupowałam go w http://www.kawaserwis.pl/ , mają fajne okazje i często można kupić bardzo dobry ekspres za nieduże pieniądze.

Gość gość
niepijam kawy ,spadaj:-P

Gość gość
Tu się wcale nie trzeba logować. A te rozmowy są na takim poziomie, że szczerze wątpię, aby ktoś wchodził na to forum naprawdę dla rozmowy.