Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupcia do poprawy

wklęsle posladki

Polecane posty

Gość pupcia do poprawy

Mam wklesle posladki,niewiem czy to od zlych cwiczen,mialam ladna,okragla pupe chcialam jedynie ja ujedrnic,czulam ze pracuja miesnie ud,teraz moje posladki sa okropne! po bokach sa wklesle jak u faceta! jak mam cwiczyc zeby pupa byla okragla?

Gość pupcia do poprawy
no tak wlasnie cwiczylam,robilam cwiczenia mel b i niewiem czy zle robilam?masakra,cwicze od 3 tyg na steperku ale to tez trzeba troszke byc wypietym by pupa sie zaokraglila,a ja cwiczylam normalnie bo nie wiedzialam

Gość prawictwo pospolite 135
to nie musi być problem . Ważniejszy jest całokształt , czy masz talię i figurę .

Gość gość
Autorko ale chodzi ci o takie wklęśnięcia po bokach? Ja takie coś mam i moja mama, to chyba jest taka budowa. Jak spaliłaś trochę tłuszczu, to się bardziej uwidoczniło.

Czy płaskie pośladki mogą być atrakcyjne ? Tak , jeśli mają odpowiednią formę . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3220eb8996b66aed.html powyżej przyklad płaskich pośladków , które są zgrabne na 8/10 Nie jest to ideał , ale nie można powiedzieć , że są przeciętne ..

uprzedzając pytanie - pośladki kim kardashain uważam za karykaturalne ,mogłbym je ocenić na 5/10

w zasadzie różnica między męskimi pośladkami ,a żeńskimi jest oczywista .. Męskie mają inny kształt Ja mam wypukły tyłek, o bardzo podobnej formie do beckahama

Gość pupcia do poprawy
meskie pupy sa sexy,Ty jestes mezczyzna wiec Tobie wolno;)hehe,zawsze chcialam miec piekna pupke,uniesiona,okragla i bez cellulitu,stepper troche mi wyszczuplil nogi,pupe od wczoraj cwicze ze jestem troche wypieta ,wtedy czuje miesnie tam gdzie mam dolki

Gość pupcia do poprawy
meskie pupy sa sexy,Ty jestes mezczyzna wiec Tobie wolno;)hehe,zawsze chcialam miec piekna pupke,uniesiona,okragla i bez cellulitu,stepper troche mi wyszczuplil nogi,pupe od wczoraj cwicze ze jestem troche wypieta ,wtedy czuje miesnie tam gdzie mam dolki

Gość pupcia do poprawy
wczoraj wlasnie przeczytalam na necie ze trzeba umiec cwiczyc na stepperze,nalezy sie troche wypiac i wtedy faktycznie czuc te miesnia pupy tam gdzie te dolki sa,myslicie ze da sie to wypelnic w ten sposob?

Gość pupcia do poprawy
to ja mam chyba jablko hehehe;)albo rozlazla sliwke;)heh

nasze pośladki nie mogą się równać dlatego z kobiecymi Jesteśmy tylko jablkami ,a wy serduszkami

Gość pupcia do poprawy
a moze jestesmy gruszeczkami?;)