Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli państwo pomoże "frankowiczom" to będzie to rozbój w biały dzień

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda,dlaczego państwo ma pomagać dorosłym ludziom którzy z własnej woli zaryzykowali i zaciągnęli kredyt.To niech państwo w takim razie pomoże wszystkim w zlej sytuacji finansowej .Każdy dorosły człowiek winien odpowiadać za swoje błędy.

Gość Jakie to żenujące
W zupełności zgadzam się z Tobą. Pamiętam jak szydzili z ludzi którzy wzięli kredyt w złotówkach.Ten się śmieje, kto śmieje się ostatni.Niech sprzedadzą nieruchomość i pozbędą się długu.

Gość gość
dokładnie, to tak samo jak ja bym teraz poszedł zainwestować na giełdzie albo w jakiś fundusz akcyjny i bym stracił, a potem bym się domagał od państwa zeby mi zwrócili moją strate. Ale przecież dobrze wiadomo, ze istnieje takie ryzyko, że można stracić i to jest tylko i wyłącznie moja sprawa czy się go podejme, a w razie ewentualnych strat, to są moje straty i nikomu g****o do tego. Ryzyk fizyk... tak samo ci z kredytami, dobrze wiedzieli ze ich rata będzie zależała od kursu franka, obojętnie jaki by on nie był, to było ich ryzyko i pełna świadomość w co sie pakują

Gość gość1209864
Nakrecajcie dalej swoja nienawisc wobec innych. Jednak Polak to najpodlejszy i najbardziej zawistny czlowiek wobec rodaka. Jak to niektórzy się cieszą z czyjegos nieszczęścia... i na kazdym mozliwym forum sami ze soba dyskutuja o zakazie pomocy blizniemu -obrzydliwe

Gość gość
Dlaczego generalizujesz i piszesz o swoich rodakach i przy okazji o sobie jak o zawistnych wrednych i podłych ludziach??? Maja racje ze kredyt we frankach jak i w innej walucie ma takie ryzyko i albo je podejmujesz albo nie. Na własne życzenie zgotowali sobie taki los. Oni odwrócili się na kraj biorąc kredyt w obcej walucie a teraz oczekują pomocy od tego państwa??? Coś tu jest nie tak. Pójdzie to z moich podatków a ja swój kredyt płace ze swojej kieszeni i nie płacze jak mi złe.