Klaudia2121 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Czy stosowałyście Patentex po stosunku? Uprawiałam seks z moim chłopakiem i niestety pękła nam gumka, pierwsze co zrobiłam to poszłam pod prysznic i przemyłam się zimną wodą (wiem, że nie powinnam wcześniej nie wiedziałam :/) A po godzinie zażyłam Patentex. Teraz pytanie, czy to coś da? Przechodziłyście kiedyś przez podobną sytuację? A może któraś z was wie coś na ten temat? Zaznaczam, że mam dni płodne :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2015 Dziecino popytaj panią w gimnazjum co trzeba robić aby się bezpiecznie bzykać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia2121 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Ohoh, czyżby humorki związane z menopauzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Taka młoda i juz nie ma smaru do ru/chania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia2121 0 Napisano Styczeń 29, 2015 Wróżka Semira? Nigdzie tu nie podałam swojego wieku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 A po godzinie zażyłam Patentex. x ZAŻYŁAŚ? :D To gratulacje, masz teraz pianę na ustach? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Patentex zakłada się PRZED a nie po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 znasz powiedzenie "musztarda po obiedzie" ? teraz pozostaje czekać na termin miesiączki i robić test wiesz chociaż czy miałaś wtedy dni płodne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 skąd się biorą idioci faceci którzy nie potrafią prawidłowo założyć gumkę, by ta nie pękła i laski które mając globulki zamiast użyć je przed stosunkiem używają ich po ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 ..które je ZAŻYWAJĄ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Ohoh, czyżby humorki związane z menopauzą? x Lepsza menopauza, niż używanie środków antykoncepcyjnych niezgodnie z przeznaczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Tego leku się nie połyka , tylko zakłada do pochwy , przed stosunkiem !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach