Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość06

chcę szybko schudnąć dieta1000kg

Polecane posty

Gość gość06

hej moze pomozece mi w jak sposób moge schudnąć waze w tej chwli 72kg wzrost 168cm przytyłam 10kg po sterydach i niemoge wrocc do swojej wagi mysle o diecie 1000kcal tabletkach zelona kawa. pomózcie czekaja mnie 2wesela a w zadna sukenke sie niemieszcze.

Gość gość
Tez bralam sterydy tyle,ze ja przytylam 30 :D 22 juz zgubilam ,ale w pol roku zdrowego odzywiania i ciezkich cwiczen nie da sie szybko ok moze sie da poglodzic i cos tam schudniesz,ale moment wrocisz do starej wagi malo tego nawiazka.W dwa miesiace jak sie bardzo zepniesz schudniesz 8 kg ,ale dieta 1500 kcal i cwicz ,biegaj zapisz sie na silownie pij duzo wody jedz zdrowo

Gość gość
powodzenia zycze, ja juz po odchudzaniu, 12 kg mniej, w sumie az tyle nie planowalam.

Gość gość
ja jadlam w sumie wszystko ale w bardzo malych ilosciach i gotowane, zero slodyczy, duzo wody, pilam duzo zsiadlego mleka i schudlam w 4 m-ce 12 kg.

słyszłam ze 2litry wody z cytryna na dzien ciemny chleb gotowane na parze ryby i piersi z kurczaka z warzywami. jogurty i owoce

Gość sandrawer
Schudłam 5kg z Acetomale, potrzebuję jeszcze przynajmniej 3kg w dół. Wiosną byłoby łatwiej przynajmniej o aktywność. Jestem na diecie 150kcal, inaczej jestem głodna.

Gość gość
150 kcal, to ja bym tez byla glodna, hehe a dieta 1000 kg ? nie slyszalam o takowej , hihihhiih