Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA DECYZJA

Polecane posty

Gość gość

postanowiłam że urodze drugie dziecko wtedy kiedy moja córcia zapragnie mieć rodzeństwo jeśli nie będzie chciała mieć rodzeństwa będzie jedynaczką Sama z siebie nie mam parcia na drugie mój partner też ale jeśli mała będzie chciała to będzie drugie :-)

Gość gość
nie martw się, może będzie wolała psa :D

Gość gość
o i to by mi pasowało Teraz jest cała masa jedynaków i liczę na to że będzie typem samolubnym i nie będzie chciała dzielić się miłością rodzicielską z rodzeństwem :-P

Gość gość
jestem jedynakiem i moja samolubność polega tylko na tym, że mam 1 dziecko

Gość gość
a ja głupia biłam się z myślami czy mieć 2 czy jedno Córcia będzie miała za 3 mc 2 latka i jeśli kiedyś zapragnie rodzeństwa to jej damy ale jeśli nie to też będzie ok

Gość gość
Nie pozwalaj malej bawic sie z dziecmi! Moj syn duzo czasu spedza z innymi dzieciakami i juz jako dwulatek chcial miec kogos do zabawy w domu :P Albo wybieraj jej weednych znajomych :D

Gość gość
mój 3latek też chciał mieć kogoś do zabawy i jak zaszłam w drugą ciążę to znienawidził młodszą siostrę. Taki z niego wredny typ

Gość gość
zapisz do żłobka, odechce się jej innych dzieci

Gość gość
haha niezłe te wasze propozycje Jak na razie nie wykazuje żadnych chęci do posiadania rodzeństwa

Gość gość
masz racje! Ja oddalam corke do domu dziecka, bo moj starszy syn po miesiacu posiadania mlodszego rodzenstwa stwierdzil, ze jednak woli byc jedynakiem :P meza tez zmienilam, bo syn chcial miec nowego tatusia (poprzedni zabranial mu bawic sie nozami, a przeciez dziecka nie mozna ograniczac, bo to hamuje jego rozwoj)