Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w anglii jest takie chamskie podejście do klienta

Polecane posty

Gość gość

Każdy tylko udaje że jest szczęśliwy że kocha swoją pracę itd. pokazuje jak sie raduje podchodzi pyta w czym mogę pomóc. W Rosji jak widać obsługa sklepu normalnie traktuje klienta. W anglii tak nie może być w tym popieprzonym kraju samych "Szczęśliwych" ludzi widać bo tego wymaga system a potem tacy ludzie idą do psychiatrii w rosji każdy rozumię że możesz przyjść do pracy w złym humorze itd. jak widać jest to przepaść niedawno było tak jak na tych filmikach w polsce a teraz co zrobiło się tu chamstwo jak w anglii. https://www.youtube.com/watch?v=giUOO8lpDU8 https://www.youtube.com/watch?v=gRwOkDXas48

Gość gość
chsamski to jstes ty

Gość gość
Mowi Ci cos termin 'kultura' i 'mentalnosc'? To nie jest falszywosc czy zaklamanie oni juz tacy publicznie sa. Jesli sie to komus nie podoba, to niech wyjedzie spowrotem do Polski. Chamscy to sa ludzie, ktorzy przyjezdzaja do obcego kraju, korzystaja z jego goscinnosci i 'falszywej uprzejmosci' i glosno krzycza jaki to ten kraj jest beznadziejny, oczekujac, ze teraz wszyscy powinni zachowywac sie tak ja ja i moje ziomki z Pcimia Dolnego. Chamstwo totalne.

Gość gość
uk to mentalny syf wszystko na pokaz

Gość gość
Osobiscie wole byc obsluzona przez falszywie uprzejma ekspedientke niz przez szczerze naburmuszone chamidlo.

Gość gość
Prowo

Gość gość
gość dziś to se wól, w uk jest fałsz obłuda

Gość gość
Gorszego falszu niz polaczki to nikt nie pokazuje. Np mam przyjaciol Brytyjczykow ktorzy nieraz mi udowodnili ze zawsze moge na nich polegac. Natomiast nedzne falszywe polaczki sa w ch/uj najlepszymi przyjaciolmi na swiecie tyllo jak czegos potrzebuja, natomiast jak ich sie o cos poprosi, nawet drobiazg, to je/bane kumr/wy czasu nie maja. Nigdy wiecej poswiecenia i odmawiania sobie czegos dla nedznych cweli polaczkow. Zaluje ze sie z tymi cwelami zadawalem i bylem lojalnym przyjacielem. :o uczymy sie na bledach :)

Gość gość
gość wczoraj X bingol nedzny pedale, do ksiazek bo znowu nie zdasz do tego gimnazjum :D idz sie poucz teraz to matka pozwoli ci w nagrode meczyk obejrzec na tym twoim 14 calowym czarnobialym rlemisie ktorego tak zachwalales bo dziala 30 lat po zakupie :D dzisiaj polaczki graja z regionem :D oczywiscie kibicujemy z calego serca Irlandii!!!!!!!!! :)

Gość gość
yebac iroli, dostaną 5:0 :d polskaaaaaaaaaaa bialo czerwooni!

Gość gość
Znasz sie widze na pilce jak na wszystkim BUEHEEEHHHEEEEHEEE :D