lusia12 7 Napisano Styczeń 28, 2015 Ważę 52-53 kg przy wzroście 166 i niby jestem szczupła , tylko ten brzuszek :/ Próbowałam już niejednych ćwiczeń ,ale guzik dają. Jem wydaje mi się odpowiednio. Chwilowo nie mogę biegać i jestem uziemiona w domu. Macie jakieś sprawdzone ćwiczenia? Ratujcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2015 Ja mam tak samo. Polecam trening cardio- naprzemiennie : 20 min intensywne ćwiczenia- 20 min spokojne ćwiczenia. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusia12 7 Napisano Styczeń 28, 2015 Dzięki :) Cardio nie próbowałam , więc chętnie sprawdzę , czy coś daje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2015 Nie wierze, że przy tej wiadze masz jakiś straszy brzuch, kobiety maja wypukły brzuch z racji kobiecości właśnie. A konsekwentne ćwiczenia pomogą go wymodelować, ale i tak będzie trochę wypukły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach