Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jardir33

Jestem ciężko chory i ....

Polecane posty

Gość Jardir33
17:48 jak każdemu mężczyznie,cóż w tym widzisz dziwnego?

Gość Jardir33
17:02 he he :)

Gość Jardir33
17:47 masz racje,trafić na niewłaściwą kobietę to męka,masz całkowitą rację,pozdrawiam :)

Gość gość
więc chyba warto przejść tę męczęńską drogę aby trochę pobzykać :D nie narzekajcie bo nikt wam nie każe się męczyć aby dojść do tego szczytnego celu tylko sami tego chcecie

Gość gość
gość dziś a co w tym dziwnego,dzisiaj faceci nie musza o was zabiegać,same wskakujecie do łózek.

Gość gość
Jardir33 dziś dam ci dobrą radę,tu nie ma dyskusji,bo tu tez nie ma poziomu.Tak jak c***isałem,szkoda na nie czasu.Normalnych juz nie ma.To nie miejsce na logiczne rozmowy.

Gość gość
gość dziś jeżeli kontakt bliski z kobietą nazywasz szczytnym celem to gratuluje poziomu.Ten szczytny cel dla niektórych jest gorszym od faszyzmu a zwiazek czesto jak Oświęcim

Gość gość
A ja gratuluję inteligencji skoro nie potrafisz wyczuć ironii

Gość gość
gość dziś bez argumentów najlepszym wyjsciem jest ironia

Gość Jardir33
18:47 i 21:01 moi drodzy,szanujcie się wzajemnie,przecież nie jesteście dziećmi...

Gość Jardir33
gdy moja choroba była bardzo nasilona kłótliwość i nerwy były moją dewizą,dominującą cechą,przecież jesteście zdrowi więc zachowujcie się jak na zdrowych ludzi przystało

Gość gość
"Jardir33 dziś a skąd takie przypuszczenia,że mam grzybicę...?jesteś lekarzem(ką)? ja nigdy nie miałem problemu z tego typu sprawami". Nie jestem lekarzem, ale na infekcjach znam się lepiej niż niejeden lekarz i znam najnowsze zachodnie badania. Mogę Ci dać gwarancję, że masz grzybicę w cąłym organiźmie, bo schizofrenia, chociaż trzeba mieć ją w genach, to nie pojawia się sama. Lecz grybicę koniecznie, a będziesz mógł zmniejszać ilość leków, może nawet je odstawisz. I jeśli się da, to wyprowadź się jak najszybciej z pełnego stresu domu, bo to utrudni Tobie takie leczenie i dojście do zdrowia. I ze względu na ten dom koniecznie musisz iść na terapię. Zaufaj mi, wiem co mówię.

Gość gość
Masz taki wybór, że będziesz leczył grzybicę i może wkrótce uda się Tobie wrócić do normalnego życia albo będziesz chorował do końca życia na schizofrenię, która z czasem będzie się nasilała. Sam pomyśl, co lepsze. Weź się za siebie jak najszybciej, bo czas ucieka, a Ty nie masz już 20 lat. Powodzenia.

Gość gość
"ellika dziś Jardir, posłuchaj gościa z 6:02!!! często nie powiązujemy wielu spraw ze sobą, choroby jednak powstają z powiązania tych negatywnych spraw pechowiec.gif sam piszesz, że nie dbałeś o siebie ...." Dzięki Elliko. O to właśnie chodzi, o niedbanie o siebie, zbyt dużą dawkę stresu, alkoholu i może brał od lekarzy jeszcze leki, które wywołują lub nasilają kandydozę. Musi ją leczyć. Pytanie tylko, czy chce, bo my za niego tego nie możemy zrobić. pozdrawiam.

Gość Jardir33
13:03 ja 5 lat temu wyprowadziłem się z rodzinnego domu,mieszkam sam....jeden raz nawet bardzo zatrułem się lekami,lekarka podała mi niewłaściwe leki.Poczytałem sobie na ten temat odnośnie grzybicy... być może jest to przyczyna choroby psychicznej,nie mogę tego wykluczyć,zastanowię się and tym...

Gość Jardir33
22:17 5 lat temu wyprowadziłem się z rodzinnego domu,mieszkam sam....jeden raz nawet bardzo zatrułem się lekami,lekarka podała mi niewłaściwe leki.Poczytałem sobie na ten temat odnośnie grzybicy... być może jest to przyczyna choroby psychicznej,nie mogę tego wykluczyć,zastanowię się and tym...

Gość gość
Temat sprzed roku ale się wypowiem. Moja znajoma ze schizofremia wzięła ślub, gdy choroba była już w stadium zaawansowanym. Jej narzeczony a obecnie mąż wiedział o jej chorobie a mimo to nie zostawił . Muszę dodać ze nie jest zbyt urodziwa a jej mąż jest zdrowy więc nie należy się poddawać . Choć może facetom ciężej . Również popieram teorie ze należy się przebadać na grzybice . Ogólnie możesz mieć dużo śmieci w sobie pasożyty grzyby i nie tylko . Nietolerancje pokarmowe moga tez wywolywac tego typu. Przebadalbym się wzdłuż i wszez i ogólnie dużo zdrowia życzę :-)