Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z uk

Proszę o pomoc j. angielski

Polecane posty

Gość mama z uk

Mam prośbę, czy ktoś może mi sklepać kilka zdań po angielsku. Jestem w ciąży, nie czuje się za dobrze jutro rano muszę zadzwonić do pracy i powiedzieć że jestem chora i nie przyjdę do pracy. Wiem jak po angielsku są konkretne objawy złego samopoczucia, jak mdłości czy ból brzucha, ale potrzebuje żeby ktoś to poskładał w logiczną całość i konkretne zdania. Mam nadzieję że znajdzie się tu dobra dusza która mi pomoże dlatego też z góry dziękuję

Gość gość
No też chciałam napisać ale kafe nie daje wysłać takich wiadomości. Śmieszne jest że od prawdziwych spamerów aż się tu roi ( te głupie linki wstawiane w dzień i w nocy)

Gość gość
gdzie pracujesz skoro nie znasz angielskiego?:O

Gość gość
Może podam jakiegoś maila którego praktycznie nie używam muma_007@o2.pl będę wdzięczna za przesłanie tego w wiadomości.

Gość gość
Pracuje w fabryce w której 80 % zatrudnionych to nasi rodacy włącznie z przełożonymi, więc uwierz mi że w takim miejscu bardzo ciężko jest się nauczyć języka, a pracy nie zmieniam bo jest lekka i na dobrych warunkach. Na codzień nie mam większych problemów z komunikacją w języku angielskim z innymi pracownikami, ale taki telefon do biura to już trochę wyższy level jak dla mnie i dodatkowy stres którego teraz staram się unikać.

Gość gość
up up up pomoże ktoś? mój mail muma_007@o2.pl