Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1999995

Dziwne praktyki z wibratorem

Polecane posty

Gość gość1999995

Jestem studentką i mam 20 lat. Zaczęłam się masturbować w wieku 14 lat. Pierwszy seks uprawiałam w wieku 18 lat i wtedy też kupiłam wibrator. Masturbuje się codziennie. Od jakiegoś roku zaczęłam zostawiać w pochwie wibrator po masturbacji(wyłączony oczywiście). Tak mi się spodobało, że robiłam to częściej i dłużej. Teraz coraz częściej wkładam go przed masturbacją. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście, więc opiszę to na przykładzie. Najpierw trochę pobudzam łechtaczkę i jak robię się wilgotna to go wkładam(wyłączony) i mogę tak chodzić całe popołudnie sprzątać, uczyć się, gotować i dopiero wieczorem włączam go i robie sobie dobrze. Przeszukałam pół internetu i nic podonwgo nie znalazłam. Myślałam o wizycie u seksuologa. Tak bardzo kocham uczucie jak mam coś w sobie, że nie mogę się od tego powstrzymać. Jak myślicie? Jestem zboczona? Co mam robić?

Gość gość
Znajdz sobie stałego partnera..

Gość gość
Tak bo co za dużo to niezdrowo...

Gość gość
Nie zboczona tylko masz takie potrzeby i fantazje i tyle.Wszystko z Tobą w porządku,każdy jest inny i ma inne zachcianki

Gość gość
Polecam i lepiej jak sobie kupisz wibrujace jajeczko

Gość Anitttaxx
chętnie z toba popiszę

Gość gość
z jajeczkiem jest o wiele przyjemniej i nie ma ryzyka, że się wysunie.

Gość gość
robię tak samo codziennie jak mam tylko mozliwośc. W biurze lub na miescie i oczywiście w domu. orgazmy w ciągu dnia dodają siły- bb

Gość gość
kub sobie kuleczki na sznureczku dzialaja super,orgazm ma sie na stojaco jak sie z nimi chodzi,rewelacja,jestes normalna kochasz sex

Dziwne praktyki z wibratorem, to spieniać nim mleko do kawy, Ty autorko korzystasz zgodnie z przeznaczeniem;-)