Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już 25 lat i nadal jestem dziewicą, nawet się nie całowałam !

Polecane posty

Gość gość

boze, ja nawet znajomych nie mam, zyje jak zakonnica, nie umiem zmienic swojego zycia, bede tak wegetowała juz zawsze

Gość gość
imponujesz mi tylko albo niedbasz osiebie albo miałas rózne problemy i tak wyszło ja 20 i tez niecałowałem sie mrau wry :)

Gość gość
Ty się nie całowałeś matole,bo nawet nie wiesz,że NIE z czasownikami piszemy osobno. Podstawówki chyba nawet nie skończyłeś.

Gość gość
robię studia i jedne z trudniejszych no próbuje a twoje komentarze typu idioto sa puste

Gość gość
to tylko udowadnia,że teraz każdy jeden może studiować :O

Gość gość
robię studia i jedne z trudniejszych no próbuje a twoje komentarze typu idioto sa puste x W Wyższej Szkole Robienia Hałasu :D?

Gość gość
to tylko udowadnia tyle ze ty siedzisz na durnym forum a ja sie ucze ty pouczasz durnej ortografi a ja bede robił to co lubie bo mi dali szanse i bardzo dobze jesli sie uda!

Gość gość
Nie wiesz,że istnieje interpunkcja?

Gość gość
Ja mam 20 prawiczek nigdy nie całowałem się z dziewczyną tez nie mam kumpli. Siedze w domu i nidze sie codziennie

Gość gość
a odnosnie tego ze kazdy moze studiować buhaha to sa wasze głupie przekonania które maja tyle prawdy co ze drzewo z lasa woza na taczkach . sa kierunki gdzie kazdy moze studiowac i gdzie niekazdy

Gość gość
etam mnie tez irytuje walenie podstawowych bledow, pelno pustakow, otepione spoleczenstwo, co z tego ze studiuja jakies konstrukcje cepa jak nie czytaja ksiazek, nie maja przemyslen o zyciu, nic ich nie interesuje oprocz tego, zeby byc cool, nachlac sie i w******* jakies pustaki, na podobnym poziomie jak oni sami

Gość gość
i to, ze facet wiecznie pisze w smsach np. niewiem, nie z czasownikami razem itp to tak potrafi obrzydzic, juz mogliby sie troche postarac czy cos, mysla ze wszyscy sa analfabetami jak oni

Gość gość
bleble głupie przesady jak zawsze nic nie wiecie a bredzicie zenujace to jest ta nachlac sie , ehh se robie błedy a jak se bede chciał to se w tydzien ortografi naucze bo to se nima problem kapujecie tylkomnie nieinteresuja pierdoły

Gość gość
no tak p*****ly cie nie interesuja bo jestes zbyt fajny i ponad to wszystko, ludzie to idioci a ty jestes de best blabla

Gość gość
Nie chciałabym widzieć twojej pracy magisterskiej studencie od siedmiu boleści :D

Gość gość
a je4szcze wam taka mysl podam która mi przyszła na mysl ,, byc dobrym ze wszystkiego to znaczy nie byc dobrym z niczego"

Gość gość
Skąd jestes autorko jestem prawiczkiem mozemy razem spróbowac mój email artur.jakubowski.34@o2.pl

Gość gość
srytete , ta zbyt fajny dobze ze juz tu nie wchodze bo jesteście chorzy . zniszczyliscie mnie i widze wasza odpowiedz typu, ,,no tak p*****ly cie nie interesuja bo jestes zbyt fajny i ponad to wszystko, ludzie to idioci a ty jestes de best blabla" to mam dośc wkrecasz mi ze jestem niewiadomo kim a idzcie mi stad wd***e mam ortografie jak wiekszosć ludzi tylko humanisci maja problem w wiekszosci jak kogoś interesuje wyrzutnia rakiet czy nauka o kosmosie to niebedzie sie uczył polskiego bo dlaniego to katorga ale wy macie swoje błedne zdanie i tyle

Gość gość
ja to moze nie bylabym dziewica gdyby tyle rzeczy w facetach mnie nie irytowalo np. ten za glosno oddycha, ten jakos dziwnie sie rusza, cos odp*****la dziwnego z konczynami, co on ma w ogole za spazmy, ten wali glupie bledy, ten smierdzi, ten sie smieje jak kon, ten ubiera sie jak kononowicz, ten w sumie nie jest taki zly, ale go i tak nie lubie i tak bez konca

Gość gość
a ten co jest madry wybierze kobiete która go bedzie szanowac i niebedzie miec problemów co autorka bardzo proste

Gość gość
ja tam znam pare inzynierow i umieja sie wyslowic i dobrze pisza, ale to nie sa pustaki i nie uwazaja sie za lepszych bo umysl scisly = nie czytam ksiazek i j***e ortografie jestem fajny

Gość gość
niejestem fajny nie czytam książek i znasz paru niewszystkich, pozatym wd***e mam to forum i tu se pisze jak chce pozatym niemam ochoty sie uczyc ortografi co sila mnie bedziecie torturowac bym sie nauczył coza porabany kraj masakra , zero tolerancji masz byc taki albo cie zniszczymy . ehh

Gość gość
pozatym nie jestem inzynierem jeszcze poczatki dopiero ale sam fakt ze sie podjołem i niedużo mi brakuje by zdac to juz jest dużo

Gość gość
nie dziwie sie wcale, musisz być strasznie nudna skoro nikt z tobą nie wytrzymuje dlatego nie masz znajomych ..

Gość gość
Spokojnie, lepiej być dziewica niż samotna matką

Gość gość
Część chetnie wprowadze cię w świat przyjemności nie będziesz zalowala bo będę się starał

Gość Knotte
Chodź do mnie dziewczyno. Potrzebna Ci odrobina satysfakcji.