Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikunia32

CZAS ZRZUCIĆ POCIĄŻOWE KILOGRAMY

Polecane posty

Gość Nikunia32

cześć. Zakładam temat pod siebie. Muszę... coś mnie musi zmotywować a opisywanie powinno pomóc w motywacji. A zatem krótko i na temat. Od zawsze na diecie, nigdy szczupła... w ciąży na plusie o 22kg,, szybka strata 14kg, zostało 8... mimo karmienia piersią waga stoi w miejscu smutas.gif Problem - niepohamowana chęć na słodycze smutas.gif masakra jakaś... Oczywiście jak zaszłam w ciążę to byłam na diecie i nawet szło w dół... a potem jojo plus ciążowe kilogramy... Mam 32 lata, wzrots 170cm, ważyłam przed ciążą 82 kg, teraz 90kg... masakra! a jeszcze niedawno 70 i super się czułam. No nic... walczyc trzeba. Mam rozpisaną dietę na 1900kcal przy karmieniu, zaczęłam chodzic na basen, muszę wrócić do domowych treningów. Ktoś ze mną? a może jakieś rady? pozdrawiam

Gość gość
Łooo rany 90 kg :O

Gość Nikunia32
nooo... MASAKRA :( Co nowego.. wczoraj basen, 45min pływania non stop :D jest ok :) Dziś niestety zjadalam nadprogramowo słodycze :( Ale nie załamuje sie bo reszta diety w miare dobrze poszla. Trzeba walczyc z NAŁOGIEM bo tak sie nazywa pociąg do cukru :( to gorsze od papierosów...

Gość gość
hej ja też zrzucam po ciążowe kg od 3 tygodni:) Zaczełam od 92 kg, teraz jest 88kg 174 cm wzrostu, 29 lat. 2 dzieci Rzuciłam słodycze, jem 1800kcal dziennie , duzo pije i min pol h ruchu. Mozesz do mnie dołączyć, bedziemy sie razem wspierać

Gość gość
Urodziłam prawie 3 miesiące temu, miałam cesarkę, więc nie do końca mogę ćwiczyć. Karmię piersią, więc nie bardzo mogę stosować diety. W momencie porodu ważyłam 76 kg przy wzroście 165. Po porodzie waga 70 kg. Potem bez problemu znikło dalsze 3 kg i waga stanęła w miejscu. Zaczęłam ograniczać mocno słodycze i jeździć na rowerku stacjonarnym. Dziś rano ważyłam 64,7 kg, czyli sukces :). Choć oczywiście zostało mi jeszcze parę kilo do zgubienia. Chciałabym ważyć 58 kg.

Gość gość
Ja zapisałam się na Fitness ale tylko mogę 2 razy w tygodniu. W domu wiadomo nie ma czasu na nic zresztą samemu się nie chce. Instruktorka z klubu poleciła mi zieloną kawę max , biorę ją od tygodnia no i waga ruszyła w dól. zielonakawamax.pl

Gość gość
Mi po drugiej ciąży zostało do zrucenia 13 kg.Żadne diety ,masaże nie przynosiły u mnie jakiś większych efektów.Największe efekty uzyskałam dopiero w tedy kiedy wprowadziłam tabletki Foreverslim.Dieta wspomagana tymi tabletkami dało efekt w postaci 11 kg.

Gość gość
Mój maz dal mi ostatnio na urodziny sliczny rowerek marki ferrini z http://www.twojrower.eu/, który upatrzylam sobie już jakis czas temu, ma klasyczny wloski design i swietnie się na nim jezdzi, jest dla mnie najlepsza motywacja do uprawiania sportu

Gość Nikunia32
A ja zaczelam detox od slodyczy. Juz drugi dzien i jest super. Trzymam tez diete... daje rade :) POmaga mi to ze w detoxie uczestniczy tez moj mąż :) to mobilizuje. Na początku tydzień... potem rozszerzamy do miesiąca. JAk przestanie mnie ciagnac to przestane uzupelniac kalorie batonami, herbatnikami i innym syfem. Stawiam na zdrową kuchnię. Do tego basen 2-3 razy w tygodniu i chce wlaczyc cwiczenia w domu. Kurcze... chcemy drugie bobo kiedys to chociaz zebym do poprzedniej formy wrocila :) Trzymam za was kciuki! i poproszę o wasze kciuki za mnie :)

Gość Nikunia32
5ty dzien bez słodyczy a do tego kontrola ilosci wypitej wody :) jest niezle choc dzis mialam kryzys slodyczowy. Ale zadzwonilam do mężą, którtkie wsparcie i pokonalam ten zjazd na glukoze. Oby tak dalej. Postanawiam ze luty to miesiac bez slodyczy a potem oby to juz zrobilo sie nawykiem :)

Gość urszulka88
Dla tych co nie karmią piersią polecam ćwiczenia plus zieloną kawę max- bardzo dobrze spala tkankę tłuszczową i ma bardzo dobry naturalny skład.

Gość Nikunia32
dzieki. Sporobuje :) Z wynikow---- na minusie 3kg :) co prawda nie wazylam sieod pocatku wyzwania ale waga dluuuugo stala w miejscu i tak czulam. A po tym tygodniu bez slodyczy odczuwam mniejsze cialo.. wiec sie zwazylam :) I taka niespodzianka :)

Gość gośćKrztyna
Zanim udało mi się schudnąć to przerobiłam masę różnych preparatów.Najwięcej udało mi się schudnąć stosując tabletki Foreverslim.Dzięki nim moja dieta nie była drogą przez mękę a w końcu przyniosło oczekiwane rezultaty.