Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bocian889

Mam problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość bocian889

Witam , chcialbym abyscie pomogli mi poniewaz nie wiem co mam myslec i co zrobic ... . Jestem z moja dziewczyna prawie trzy miesiace , na poczatku bylo wspaniale itd , od pewnego czasu okolo miesiaca zaczely sie klutnie o byle co , kilka razy zerwalismy nawet ale tylko na chwile ... Wczoraj nie moglismy sie wgl dogadac , nie napisala nawet sms gdy szla spac ( ma darmowe ) . Gdy dzwonilem do niej mowila ze nie moze gadac****a ( oktopnym tonem ) . Ja sie martwie strasznie co sie dzieje poniewaz bardzo ja kocham i wiem ze ona mnie tez lecz teraz tego nie widze .. mowi ttez ze jestem bardzo zazdrosny i meczy ja to troche . Co mam zrobic , napisac do niej czy nie , zadzeonic czy nie ? . Nie wiem juz co mam robic ... pomocy . Z gory dziekuje .

Gość gość
To nie milosc, tylko chec posiadania. Dlatego jestes taki zazdrosny. Odpusc.

Gość gość
zadzwon i pogadaj na spokojnie

Lecz ja nie potrafie , wiem o tym ze bardzo duzo dla niej znacze . Piznalem juz jej mame itd a ona moja ...

Gość gość
dzwon i tyle

Gość gość
Ze Chcesz Jej Postawic Kloca Na Klacie

Gość gość
to co nam

Gość gość
Zagraj z nią jej metodą. Też nie odzywaj się przez parę dni, udawaj że nie możesz gadać, że nie możesz się spotkać, bo masz coś pilnego do zrobienia. Wzbudz w niej zazdrość, niech poczuje, że może Cię stracić.

Gość gość
Daj jej k...a odetchnac czlowieku gdzie jest napisane ze codziennie musi ci odpisywac na smsy wyglada na to ze ona slodko spi a ty jak typowa baba robisz z igly widly badz facetem tak sie kochacie to po co te klotnie??? Sa dwie opcje masz taki maly wybor ze zakochales sie bez granic bojac sie ze nie predko kogos nowego znajdziesz 2 ona juz sie szykuje psychicznie zeby cie kims zastapic to wtedy jrsli ona wszczyna klotnie 3 dajesz na luz i mabierasz dystansu do sytuacji szukasz jaj i zostajesz na nowo facetem wtedy cos z tego bedzie ale to tylko moze bo te klotnie dobrze nie wroza i to po trzech miesiacach smiech na sali...

Gość gość
Boze, 3 miesiace razem i od miesiaca problemy. Hehehe, czyli 1/3 waszego zwiazku to klotnia, hehhehehehe. Co to sa 3 miesiace? Nie czytalam nawet tematu, bo wstep mnie rozsmieszyl

Gość gość
Bardzo sie kochacie? Ehhehehehehehehe, po 3 miesiacach czlowieka sie nawet nie zna, a co dopiero zeby go kochac? hehhehehe mogles sie ewentualnie ZAkochac, ale to z miloscia nie ma nic wspolnego na tym etapie hehhehehehhehehehhehehhehehehehhehehehehhe

Gość gość
i to moze dziewczyna ma problem z toba?? hehehheheheh

Gość gość
a o czym miała c***isać,jak szła spać,to nie miłość,to desperacja

Gość gość
albo jest między ludzmi to coś i mają na tyle oleju w głowie,żeby to docenić,albo nic z tego nie wyjdzie,a jak wyjdzie jakimś cudem to wpakujesz się w g****o

Gość gość
to jak z predyspozycjami do danego zawodu,można wszystkim rozdać dyplomy,wysłać wszystkich na studia również tych którzy nie przeczytali żadnej książki poza podręcznikami i nie mają żadnych zainteresowań,i okazuje się nagle,że elitarny zawód dziadzieje a ludzie go wykonujący zazdroszczą pensji w kasjerkom w Biedronce

Gość dla Ciebie Jedyna