Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość niconi
grahamka trochę racji masz ale trzeba pamiętać o jednym... depilator nie pozbędzie się włosów na zawsze :( ja też mam bardzo wrażliwą skóre ale bardzo chciałam pozbyć się włosów. byłam w kilku salonach. nie będę mówić o tych w których zabiegi poszły źle ale mogę powiedzieć gdzie dałam radę wytrzymać depialcję i to wcale w nie wielkim bólu. http://www.studioikona.pl/

Gość jjkr
Ja miałam robione 4 serie na nogi i pachy i w zupełności wystarczyło. super głądkie. przyznam szczerze , że pachy to już dobrze wyglądały po 3 serii. Bardzo jestem zadowolona super wygodne to jest. Polecam Studio Ikona na Migdałowej 10!

Gość teelka
heheh z Wrocka znam tylko Dermamed i moge polecić ze tam robia solidnie i profesjonalnie!

Gość gość
Ja robiłam depilację laserową oraz depilację pastą cukrową w Centrum Beauty (http://www.beauty.com.pl/) - byłam na kilku zabiegać i muszę przyznać, że jakoś bardziej mojej skórze odpowiada depilacja pastą cukrową. Mniej podrażnia skórę i dodatkowo wolniej odrastają mi włoski - ale może mam taką "urodę"

Gość mamsza
Jak depilacja laserowa to tylko w Vici Clinic w Krakowie :) Mają tam laser Light Sheer Duet, a zabiegi wykonywane tym laserem są bezbolesne. Na dodatek wystarczyło mi pięć zabiegów, aby trwale pozbyć się zbędnego owłosienia :)

Gość gość
zapytau u specjalistow - www.lekarze-kolber.pl

Gość pouIa
Do wakacji jeszcze trochę czasu, a ja chciałąbym pozbyć sie paru włosów, żeby móc włożyć jakieś ładne bikini. W zeszłym roku moja koleżanka pozbyła się owłosienia chodząc na zabiegi depilacji laserowej do Studio Ikony na Ursynowie. Podobno efekty są super. Więc drogie Panie ja idę na to od przyszłego tygodnia i polecam każdemu kto chciałby mieć problem zwłosami z głowy na zawsze!!!

Gość Clinic Vivien
Witajcie dziewczyny, Niezależnie od rodzaju lasera, czy jest to LightSheer, Dual Sptf, czy E-light, efekt zabiegu i wymagana ilość powtórzeń jest kwestią indywidualną. Z pewnością posiadaczki grubych i ciemnych włosów mogą spodziewać się szybszych rezultatów, gdyż mają one więcej melaniny , a wiązka światła laserowego pochłaniana jest przez ten barwnik. Energia świetlna przekształcana jest w energię cieplną, która powoduje denaturację mieszka włosowego i otaczających go naczyń. Wyżej opisany mechanizm działania lasera jest skuteczny jedynie na włos w fazie jego wzrostu ( anagenu), a w tej fazie jest około 30% włosów na ciele, reszta zostaje w fazie spoczynku lub wypadania. Faza anagenu trwa kilka tygodni dlatego bardzo istotną rolę w epilacji pełnią odpowiednio rozłożone w czasie zabiegi. Najlepiej jest wykonywać je co 6-8 tygodni w serii minimum 6 powtórzeń. Włosy wypadają po ok 1-3 tygodnia od wykonanej depilacji. Więcej informacji na stronie internetowej -> http://vivienclinic.pl/ Serdecznie polecają Kosmetolog Natalia Kurek Kosmetolog Wioleta Załuska

Gość gość
Jak depilacja laserowa, to tylko w La Pelle we Wrocku :)

Gość gość
Niedawno w Radomiu powsta ł oddział Kliniki Medycyny Estetycznej Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl ). Znajdziesz go w Galerii Słonecznej. Byłam tam na depilacji laserowej (usuwałam owłosienie na rękach). Zabieg w ogóle nie był nieprzyjemny, laser Vectus posiada nakładkę chłodzącą skórę, nie ma ryzyka poparzeń. Dopiero wykonałam 1 zabieg, ale widać, że ten laser jest o wiele lepszy od innych lamp.

Gość latayka8
Dużo dobrych klinik, ale jak widzę każdy ma swoje typy. Moim typem za pierwszym razem była http://klinikaestetica.pl w Krakowie i depilacja laserowa wyszła spoko. Za tydzień wybiera się siostra więc zobaczymy czy są naprawdę tak dobzi ;) Pozdrawiam!

Byłam w tej klinice i nie musisz się obawiać, bo zabiegi wykonywane są naprawdę profesjonalnie i oczywiście bezboleśnie. Byłam, efekt końcowy miazga - żadnych włosków na nogach już nie widuję :) Brawo Klinika Estetica!

Kilka lat temu robiłam pachy i bikini, gładkie jak pupa dziecka. Robiłam może 10 powtórzeń. Karnację mam ciemną, więc efekty były szybko. Teraz zrobię sobie łydki. Tylko na twarzy mam jaśniejsze włoski i mimo lasera odrastają ale tu ratuję się Braun Face - i każdy włosek znika po depilacji. Co do lasera - z doświadczenia wiem, że chyba ten laser medyczny jest najlepszy, przynajmniej dla mnie.

Gość zlociutkaa
Oczywiście jeden zabieg to za mało aby widzieć jakieś super efekty. Zabiegi trzeba powtarzać, co najmniej 4-5 razy aby pozbyć się zbędnego owłosienia do końca życia. Warto wziąć to pod uwagę :) Polecam Ci wybrać się do Vici Clinic w Krakowie, u nich pierwszy zabieg jest za pół ceny. Sama zobaczysz, czy Ci odpowiadają takie zabiegi.

Gość gość
moze prowadzic do laser de luxe

Gość gość
zastanawiałam się nad depilacja laserowa. podobno najlepiej to zrobic laserem Light Sheer. znalałam na FB Twoja Klinikę Włosa z Krakowa. ceny maja bardzo fajne. czy ktoś u nich był?

Gość gość
Moim zdaniem depilacja IPL to znacznie lepszy sposób niż wizyty w klinice. :) sama chodziłam ale teraz sprawiłam sobie depilator Panasonica - efekty są rewelacyjne z sesji na sesję.

Gość juliakowalska
Jeśli chodzi o Kraków to ja polecam Vici Clinic na św. Sebastiana. Zabiegi są wykonywane laserem Light Sheer Duet, dla mnie są one bezbolesne. Na dodatek na pierwszy zabieg dostajemy zniżkę 50%. Warto iść i spróbować.

Gość AniaKownacka2
Jeśli chodzi o zabiegi depilacji laserowej to polecam Panią Gosię z Vici Clinic w Krakowie. Pani jest przemiła, a zabiegi są praktycznie bezbolesne. Efekt jest świetny i warto się skusić. Na pewno będziecie zadowolone.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Szczecinie lub okolicach to polecam wam udać się do gabinetu kosmetologicznego www.maestriaklinikaurody.com Przeprowadzają tam profesjonalne zabiegi depilacji laserowej oraz inne zabiegi kosmetologiczne.

Gość Mirela Sak
Witaj, , zabieg depilacji jest bezbolesny tu masz film z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj też że cena , polecam dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Vectus i lightsheer