Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halloo!

Polecane posty

Gość gość
Masz coś co jest niezrozumiałe dla Ciebie? Napewno wiesz dużo, sądząc po tym jak się udzielasz ;-)

może i się udzielam, ale nie wiem czy ilość przechodzi w jakość logika kobieca jest nieco inna, a wiele rzeczy jest niezrozumiałych, ale trudno tak od razu z rękawa wyciągnąć przykład jestem tutaj, bo bywa że dowiem się czegoś nowego o was, co mi pozwoli zrozumieć to i owo

Gość gość
Z takim nastawieniem się tu pojawiłam. Chciałam zrozumieć. Niestety zrozumiałam nie to co mi było potrzebne. Ale dobre i to;-)

Nie jestem sfrustrowana, jeśli tak myślisz, to błądzisz. Myślałeś że chcę się z Tobą zaraz pieprzyć? Wydałeś się miły gospodarz_222 - na pierwszy rzut oka, nie chciałam być nachalna, przepraszam. Źle mnie odebrałeś, ale tacy są faceci, tylko jedno im w głowie.

Gość gość
No nie wiem być może. Ale napewno się zmieniłam;-)

Szybka klacz, pisałem o swojej frustracji, nie o Twojej. Nie ma co się gniewać tak od razu. Sama tutaj wszędzie nadajesz o bzykaniu się, więc tak mi się pomyślało. To jak w końcu jest?

Gość gość
Zrozumiałam pewne rzeczy. To pomogło mi się przełamać. Wydaje mi się ze na lepsze:-D

A musiałam je sformułować? Myślisz że krasomówstwem i nonszalancją dasz radę. Żegnaj gospodarz_222 - było mi miło .