Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam przygodę z Duphastonem

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy naprawdę pomaga zajść w ciążę? Staramy się już 2l. Jestem pełna optymizmu :-) Jakie są wasze opinie?

Gość gość
duphaston to to samo co luteina, czyli progesteron - wplywa na cykl ale czy na zajscie w ciaze? to zaden lek

Gość gość
witaj jestem z toba rowiez a duphastonie w drugiej polowie cyklu, staram sie juz kilka cykli, jestem po 2 poronieniach wczesnych

Gość gość
jezeli lekarz ci to zalecil tz ze w twoim przypadku ma ulatwic zajscie

Gość gość
Lekarz mi wypisał receptę na Duphaston. Kolejna wizytę mam mieć zaraz po zakończeniu się miesiączki . Na fasolkę czekamy już ponad 2l. tak jak w/w i nadal nic :( Czy Duphaston może wspomóc zajściu w ciąże? znacie może a może macie znajome,którym naprawdę pomógł? :) (nie twierdzę że lek jest jakimś wspomagaczem ). Ale jakie sa wasze opinie ?

Gość gość
mi pomogl zajsc w ciaze, po 3 cyklach z duphastonem w 4 zaszlam i urodzilam zdrowe dziecko, mialam brac 2 dni po owulacji czyli od 16 dnia cyklu przez 10 dni a gdyby sie udalo kontynuowac, a wczesniej tez probowalismy dosc dlugo w kolejnej ciazy podobna procedura, tak wiec mozge stwierdzic w 100 proc ze duphaston pomogl mi zajsc w ciaze