Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla corki

Polecane posty

Gość gość

Podobaja mi sie Dominika, Klaudia, Anastazja, Izabela? Które najladniejsze? Moze któreś fajnie by sie komponowali z imieniem syna Tomek. macie jakieś propozycje tylko prosze nie typu nikola czy samantha,ani Franciszka itd..

Gość gość
Anastazja i Izabela bardzo ładne i nie takie oklepane.

Gość gość
Anastazja najlepsze z tych propozycji

Gość gość
Wszystkie ladne,dorzucilam bym jeszcze Natalia.

Z tych, które wymieniłaś Dominika i Izabela. Oprócz tego Paulina, Anna, Kamila, Weronika, Ewa, Marlena, Weronika, Daria, Beata, Magdalena.

Gość gość
Magdalena odpada bo sama mam tak na imie,choć podoba mi sie i gdybym nie miala Magda to bym takie dala.

Gość gość
Marlena ani Beata mi sie nie podoba kojarzą mi sie z prlem. Tak jak i Renata.

Gość gość
Dominika mi sie podoba tylko jak skrócić czy zdrobnić? Dominisia? Tak samo klaudia? Dusia-klaudusia? Czy Anastazja-nastka? Te imiona są ladne tylko w pelnej formie, wiec moze Izabela-iza.

Alicja, Alina, Monika, Ewelina, Sylwia, Zuzanna, Eliza, Liliana, Olga, Aleksandra, Dagmara. Wybierz takie, które Ci się najbardziej podobają. Skoro synek ma Tomasz to postaw na normalne nie udziwnione imię, niezbyt popularne, ale też nie szczególnie oryginalne i będzie pasować. Jak już pisałam, z tych wymienionych przez Ciebie Dominika i Izabela najładniejsze.

Gość gość
Kwiat nasturcji no wlasnie chcialam takie normalne imie, bardzo nie lubię takich jak nikola,Andżelika itd. Najbardziej jestem ku Dominice tylko faktycznie jak to ladnie skrócić?

Gość gość
Dosia

Gość gość
A Ewelina nie podoba wam się?

Gość gość
Po co zdrabniać imie ?!?! Klaudia jest imieniem ładnym samo w sobie. Po co je zniekształcać ?

Gość gość
Moja siostra i przjaciółka mają na imię Dominika i zdrobniale od zawsze mówimy najczęściej Mika albo Miśka. Izabela - będą mowić Izka. Czemu szukasz imienia, które się zdrabnia? Uwielbiam imiona, których się właśnie nie zdrabnia. Może Iga, Eliza, Nina? Może Marta, skoro masz Magda? :) Może Milena?

Gość gość
Dominika - czyli mozna wolac - Nika :-) Kuzynka ma corke Dominikę, planowali chłopca, ale urodzila sie corcia, potem chcieli syna i urodzila sie Karolina, a mial być Karol :-)

Gość gość
Karolina tez mi sie podoba ale w mojej rodzinie źle sie to imie kojarzy bo mojej siostry maz mial romans z kobieta o tym imieniu i nadal sa razem także wiecie. A co myślcie o natalii? Chyba dość oklepana jak na dzisiejsze czasy?

Gość gość
NATALIA - ŁADNIE :-) Teraz jest wysyp Julek i Lenek .. A Alicja? :-)

Gość gość
Alicja ladne ale ala nie podoba mi sie. W moim mieście dookola Julki,zuzie,maje do obrzydzenia.

Gość gość
hepi bersdej tu ju ma ma ma marlena!

Gość gość
Tez mam synka Tomka, teraz jestem w ciazy i wlasnie zastanawiam sie nad Izabela Podobalo mi sie rowniez Marcelina , Anastazja , Adriana , Alicja W sumie nie znam plci , ale przeczuwam dziwczynke Teraz spodobalo mi sie imie Dominika :D

Gość gość
Mi się najbardziej podoba Izabela.

Gość Dorota345
Martynka, Ola, Olivka ,Asia :)) no i Klaudia -Klaudusia, Klauduś :)

Gość gość
Kornelia , Martyna ,

Gość jatajakaa
Nie wiem co ty masz do Franiczki, ale to piekne imię. Ani nie patologiczne, ani nie popularne. Po prostu idealne, ale to zależy od gustu. Nie mieszam się w to. Te imiona które wybralas średnio mi odpowiadaja. Znam kilka Klaud i nie chce już słyszeć tego imienia. Dominika no cóż całkiem ok, Izabela eee nie lepsze Izabella, a Anastazja ok, tylko Ksywka odpada

Gość gość
A Larysa, Paula?

Gość gość
A ja sie zastanawialam czy Kinga jest popularne , nie znam zadnej i wydaje mi sie , ze noe jest zbyt czeste

Gość gość
To ja autorka..nie nam nic do franciszki,po prostu nie podobaja mi sie staropolskie imiona które nosily nasze prababki.

Gość gość
Gosc 15:23 :-) tez najbardziej sie sklaniam ku Dominice, chociaz gdybym ja nie miala Magda to mialabym mala Madzię.