Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pragnąca_Miłości

Szukam miłości.

Polecane posty

Gość Pragnąca_Miłości

Cześć Kochani ! Wiem, że to dziwne szukać miłości przez internet, ale czasem szczęściu trzeba pomóc. Jestem szesnastoletnią wysoką szatynką o zielono-niebieskich oczkach. Mieszkam w Łodzi. Do osób szczupłych nie należę, ponieważ posiadam krągłe, kobiece kształty. Jestem osobą bardzo wrażliwą, ciepłą, niezwykle tolerancyjną, zawsze uśmiechniętą, czasem nawet lekko zboczoną. Uwielbiam się śmieć, spędzać czas z najbliższymi i przyjaciółmi oraz chodzić na długie spacery. Bywam często nieśmiała, szczególnie przy osobach, których nie znam. Mam swoje humorki i potrafię obrażać się za pierdółki, bywam również nerwowa i bardzo zazdrosna, gdy mi na kimś mocno zależy. Mówię otwarcie o swoich wadach, jak również zaletach, ponieważ nie chce nikogo później rozczarować. Ulubionego gatunku muzyki nie posiadam, słucham tego, co wpadnie mi w ucho, lecz najczęściej jest to pop, disco polo, czasem rap lub reggae. Nie jestem typem imprezowiczki. Lubię grać w gry komputerowe oczywiście, gdy pozwala mi na to czas (szczególnie wyścigówki i GTA). Sport i motoryzacja nie należą do moich największych pasji, spowodowane jest to pewnie brakiem taty, ale lubię poznawać nowe rzeczy i szybko się ich uczę. Kocham zwierzęta, jestem wrażliwa na ich punkcie, jak również na punkcie osób ubogich czy też bezdomnych. Nienawidzę przemocy, chamstwa oraz niewybaczyłabym zdrady. Szukam osoby, której będę mogła zaufać, wygadać się. Kogoś to mnie wesprze, będzie przy mnie w trudnych chwilach, nie będzie dawać mi powodów do zazdrości, okaże czułość, a z czasem pokocha. Pomimo swojego młodego wieku, jestem osobą bardzo dojrzałą i otwartą. Wierzę w prawdziwą miłość i chciałabym ją przeżyć. Chce być kochana i odwdzięczyć się tym samym. Pomimo mojego ciężkiego charakterku wierzę, że poznam kogoś, kto pokocha mnie taką, jaka jestem. Szukam chłopaka dojrzałego, troskliwego, czułego, niezwracającego uwagi jedynie na wygląd, myślącego poważnie o życiu i związkach, który będzie miał dla mnie czas oraz takiego, który będzie umiał mnie rozśmieszyć. Na początku, liczę na prawdziwą przyjaźń, która z czasem przerodzi się w coś więcej. Pragnę, by chłopak był w stanie poświęcić się dla mnie w całości oraz chce być dla niego najważniejsza. Nie zwracam uwagi na wygląd, liczy się charakter, bo to on jako jedyny zostaje z nami na zawsze. Wiek również nie gra roli. Najważniejsze by chłopak miał wielkie serducho oraz potrafił prawdziwie kochać. Jeżeli chcesz mnie poznać i tak jak ja myślisz poważnie o związku — napisz GG: 52766921.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować