Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2lata po slubie. Mąż unika sexu, jest zmęczony,boli go głowa nie ma ochoty a ja jestem zła bo tego nie rozumiem. Zrozumialabym gdyby to trwało tydz. ale my kochamy się raz na miesiac to jest max czasem i dwa miesiące nic. I tak jest od 1,5 roku. Widzialam wiadomosci ja pisal do innych ze sa piekne itd. Do mnie tak nie mówi. Powiedzial ze tylko pisal nigdy z nimi sie nie spotkał i nie zdradził. Ale nie wiem czy wierzyć. Nie jestem brzydka zawsze podobałam sie facetom. W dalszym ciągu sie podobam. 174 wzrostu 63kg. Jedrne piersi obok ktorych faceci nie potrafią przejść obojętnie. Zawsze ładnie kobieco ubrana. Zawsze bielizna koronkowa od kompletu. Czesto sukienki lub spódnice. Nie jestem tapeciara lekki naturalny makijaz albo wcale. Tylko jemu coś we mnie nie pasuje. Mam 22lata a mąż 26. Wiec co ze mna jest nie tak?

Gość rukacz niewyrzyty
potrzebujesz stanowczo porządnego kootasa

Gość gość
Rozmawiałam. Jest zmeczony boli go glowa i nie ma ochoty. Czasem jest tak ze widze ze mu stoi a on mowi ze nie ma ochoty. I tylko sie na mnie wscieka zebym dala spokoj bo jak ja moge go nie rozumiec ze nie chce. A ja mam swoje potrzeby i coraz czesciej mysle o zdradzie A na prawde go kocham i chce byc wierna

Gość gość
Tez tak myslalam ale skad w takim razie te jego rozmowy z jakimis dziewczynami?

Gość gość
Znudzil sie toba, niestety. Albo zacznij sobie flirtowac z innym tak zeby on odkryl, to zazdrosc moze go ocuci, albo znajdz cos co go mocno podnieci, popusc wodze wyobarzni, moze nie wychodzisz na przeciw jego oczekiwaniom seksualnym? rozmowa, rozmowa, rozmowa

Gość gość
A może za dużo i za często zaspokajał się sam i teraz zdaje sobie sprawę ze podczas normalnego seksu nie dojdzie dlatego ci odmawia. Bo skoro widoczne są oznaki podniecenia to nie problem medyczny poza tym ma dopiero 26 lat. Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Czy zdaje sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje jeśli ta sytuacja potrwa dłużej.

Gość gość
Ma kogoś

Gość gość
Rozmawialam z nim. a raczej probowalam. To nic nie daje. Bo on nie chce nic zmienic. Jezeli chodzi o wychidzenie z inicjatywa na przeciw jego oczekiwaniom na prawde prubowalam juz duzo. Nie mam najmniejszych problemow z wyobraznia ale jego nic nie obchodzi Jak bym sie nie starala on nie zwraca na mnie uwagi. Mozliwe ze sie znudzil. Ze ma kogos innego.... w sumie to bym sie nie zdziwila. Ale jak dowiedzialam sie o tych rozmowach z innymi i zapytalam czy do czegos doszlo to przysiegal ze nie.

Gość gość
ej, a weź poka te jędrne cycki

Gość gość
s********j

Gość gość
zmuś mnie

myślę i dochodzę do wniosku , że mam za mało danych :P nie no zartuje. nie chce foty. twoj mąż jest znudzony może. może potrzebuje chwili grozy? napisz jakis pikantny tekst do kogos i nie usuwaj historii. niech poczuje ze mozesz mu sie wymknąć. bedzie bierzył przed toba jak baranek a jezor wisial bedzie mu jak wilkowi przed zajaczkiem.

Gość Jacek i Renata
no coś nie tak my w tym wieku to kilka razy dziennie żeśmy się bzykali rano przed pracą po pracy i wieczorem a w niedzielę tośmy z łożka nie wychodzili ja cipkę i dupcię obolałą miałam a on odartego k***ska . Do dziś tak mamy że jak wolne to seks cały dzień jest prawie z małymi przerwami