Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swieza promienna cera

Polecane posty

Gość gość

Ktora z was z reka na serce powie ze ma taka? I jak to robi? Moja buzia pozostawia wiele do życzenia,blada,szara,co jakiś czas sie luszczy,wyglądam na zmeczona. Jak patrze na niektore dziewczyny mające świeże spojrzenie promienna buźkę to aż zazdroszcze. Kupilam sobie wodę micelarna, piling do twarzy, maseczki, krem loreal Active na dzien i olay na noc..nie śpię w makijażu, nie nakladam tony tapety,czasem krem bb a mimo to moja cera jest brzydka:/ pomozcie cos dziewczyny.dodam ze mam 28 lat wiec juz to nie to samo co mając 22, ale chcialabym nadal ladnie wygladac.

Gość sylwwia_flfl
Może powinnaś od środka o cerę zadbać, może brakuje Ci witamin. działanie z zewnątrz nie zawsze wystarcza.

Gość gość
Sylwia na 90% masz racje,jadam malo i malo mam urozmaicenia. Malo pije..tylko nie wiem jak sie za to zabrac. Szczególnie teraz zimno to ciezko mi sie przestawić na warzywka, lubię cieple i tluste.

czlowiek cale zycie nad soba pracuje- dlatego nigdy nie jest za pozno. warto pic duzo wody, cwiczyc i oczywiscie warto posilkowac sie suplementem, ktory braki uzupełni.. moze masz jakis sprawdzony