Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy efekt panicznego strachu?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 13 grudnia współżyłam z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa ale biorę tabletki antykoncepcyjne były osłabione antybiotykiem ale jednak były, zrobiłam test kilka dni po tym był negatywny, dostałam normalnego okresu w terminie 8 stycznia był taki sam jak co miesiac i tyle samo trwal, zrobiłam drugi test 12 stycznia czyli miesiąc po stosunku i tez był negatywny. Czy test był wiarygodny czy jednak mogę być w ciąży?

Gość gość
Przestań współżyć bo jesteś bardzo niedojrzała, skoro takie głupoty wypisujesz. Pozdrawiam

Gość gość
nie chce umoralniania tylko rzeczowej odpowiedzi.

Gość gość
Kobieto skoro jest negatywny po miesiącu to co ty myślałaś? No sama sobie odpowiedz.

Gość gość
to wynik tego ze naczytalam sie o koleżankach koleżanek ktore miały okres na początku ciązy

Gość gość
czyli niepotrzebnie sie nakrecam?

Gość hikus
może ktoś się jeszcze wypowie?

Gość gość
Jeśli dostałaś normalnie okres w terminie, brałaś tabletki antykoncepcyjne i test wychodzi Ci negatywny to przestań panikować. W ciążę nie jest tak łatwo zajść wcale. Szansa, że idealnie trafiliście w odpowiedni dzień cyklu jest zapewne znikoma. Ponadto nawet seks w czasie dni płodnych daje jakieś 30% szansy zapłodnienia. Dlatego tyle zdrowych i "płodnych" par czasem kilka miesięcy stara się o dziecko.