Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Efekty mnie przerosly ,przeczytaj !!!

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialabym wam doradzic co do cwiczen ,wiem,ze jest kult Ewy chodakowskiej.Wiedzialam,ze jej cwiczenia na pewno cos daja ,bo widzialam metamorfozy i ogolnie ma ona dobre cwiczenia a cwicze regularnie juz od pol roku wiec co nie co juz o tym wiem.I tak schudlam juz dosc duzo.Jem zdrowiej 1500 kcal dziennie plus cwicze na siloni tam tylko silowo.plus chodze na cwiczenia na brzch raz w tyg. i 1 raz w tyg mam trening obwodowy 45 minut.I oczywiscie biegam.Na zmiane cwicze 5 do 6 razy w tyg to co wam napisalam.Tak sie stalo,ze Bylam chora w sumie dwa tyg. w domu na silownie nie chcialam isc,bo bym sie tam spocila i zanim bym dojechala do domu to juz w ogole bym sie calkiem rozchorowala.Bieganie tez niestety odpadalo.Postanowilam,ze pocwicze Chodakowska,zeby nie robic nic takie przestuj dla mnie za dlugo.1 dnia zrobilam caly skalpel i 30 minit killera nie powiem po mimo dobrej nondycji bylo ciezko.Ptem postanowilam,ze zacze od 1 treningu ,zeby sie go dobrze nauczyc ,ogranac oddychanie i napinanie i przez te dwa tyg z 2 dniami przerwy robilam killera.I sluchajcie cwicze dlugo mam juz kondycje jeszcze mam do schudniecia,ale nie spodziewalam sie takich efektow ,po zaledwie 2 tyg.Normalnie jestem w szoku jaki ja mam brzuch wiadomo jest jeszcze na nim tluszcz,ale miesnie wyraznie sie pokazaly widac je a jak sie napne juz w ogole.Tak,ze postanowilam,ze z nia zostaje.Mam w miare czas na ciwczenia lubie cwiczyc,tak,ze 3 razy w tyg zostaje na silowych trzy razy minimum w tyg robie ewke i jeszcze wcisne bieganie z reguly biegam rano.Wiem,ze mozecie napisac,ze cwicze juz dlugi ,ze robie inne cwiczeni i,ze ta ewka to gowno,ale na naprawde tyle cwicze i nie mialam takich efektow jak wlasnie z nia o naprawde polecam nie wiem jak inne jej treningi,bo ja ucze sie poprawnie poki co robic killera i naprawde jestem w szoku i juz wiem,ze musze jej treningi wrzucic w swoj plan cwiczen.

Gość gość
nawet mam rzeżbę na mosznie

Gość gość
widze ,ze komus zal d**e sciska a sam pewnie siedzi na kompie cale dnie i d**y nie potrafi ruszyc :O ja cwicze z Ewa juz okolo roku z przerwami ,tez nie mialam takiego brzucha po innych cwiczeniach a jej treningi po prostu lubie ,tez Mel B czasem cwicze na zmiane.