Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego białe dziewczyny tak bardzo pragną murzynów?

Polecane posty

Gość gość
Akurat te kobiety które ich wolą nie są warte niczego więcej poza czarnymi. Nie mieli broni? To znaczy że byli zbyt tępi żeby ją stworzyć. Bardziej tępi niż biali, coś ewolucja nie zadziałała. Zresztą wg badań najinteligentniejsi są żółci, a najgłupsi czarni (chyba inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do długości k****a) Nie popieram niewolnictwa i uważam, że biały człowiek powinien im pozwolić na spokojną egzystencję w afryce. Nigdy nic nie miałem do czarnych więc nie wmawiaj mi że jestem rasistą. Ty też mnie g****o interesujesz, ale trochę więcej odpowiedzialności w tym co wypisujesz. Odpowiedzialności za tępe laski które to przeczytają i zaczną się k/u/r/w/i/ć tak jak ty i w przeciwieństwie do ciebie później tego żałować.

Gość gość
To jeszcze nie na 100 procent ale bardzo prawdopodobne. Piszesz bardzo pozytywnie o czarnoskórych ale ja mam trochę obaw. Może z czasem się one rozwieją. Miałam tylko jednego partnera do tej pory. Zobaczę jak to będzie.

Gość gość
bo bycie z bialym jest ok a bycie z czarnym ro k****enie?? Tak jestes zwyklym rasistą który nie dopuszcza do siebie mysli ze czarni są lepsi od niego

Gość gość
a nie boisz się że cie rozerwie ta wielka pała? :D Słyszałem, że oni się nie cackają z grą wstępną, na lubrykant też nie licz bo ich nie stać. Będziesz miała ostre rżnięcie suchej cipki a później skaleczenia i okropny ból jak po gwałcie. Ale czego się nie robi dla fetyszu :D

Gość gość
nie, dawanie na prawo i lewo białym to też k****enie się w czym niby czarni są lepsi? Bo mają średnio o 2 cm większego k****a? No proszę cię. Wybacz, nie skoczę z mostu z tego powodu choć bardzo byś tego chciała. Po to zresztą powstał ten temat.

Gość gość
Mam juz z nimi doswiadczenie i bywa bardzo roznie.. a ostry seks w ich wykonaniu uwielbiam :) tak jak ich dominację i traktowanie kobiet. Przyznam że pochwa czasem bardzo boli, nie raz zdarzyło się również krwawienie, a ból wnetrzności to zazwyczaj norma, ale w łóżku nie mają sobie równych :) potrafią kobietę doprowadzić do stanu o którego istnieniu nigdy nie miała pojęcia :)

Gość gość
Robiłaś z nimi kiedyś coś czego się dziś trochę wstydzisz?

Gość gość
2 cm? proszę cię... conajmniej 2 razy wieksze niz biale 'ptaszki'

Gość gość
czyli lubicie masakrę cipki? Myślę, że jeśli chodzi o krwawienie to większości kobiet okres w zupełności wystarcza.

Gość gość
Na pewno białemu nie zrobiła bym rimmingu, nawet polknac bym nie chciala.. przekladanie penisa do innych dziurek bez zadnego mycia itp... no z czarnymi mozna robic wszystko i sprawia to nieziemską rozkosz

Gość gość
średni biały ptaszek ma 15 cm mierzony prawidłowo, chcesz powiedzieć że przeciętny czarny ptaszek osiąga długość 30 cm podczas gdy najdłuższy penis świata ma ponad 34 cm (należy zresztą do białego) http://www.fakt.pl/Jonah-Falcon-ma-najdluzszego-penisa-na-swiecie-i-zatrzymali-go-na-lotnisku,artykuly,169306,1.html coś chyba ci się pomyliło, albo trafiłaś na białego który miał poniżej 10 cm.

Gość gość
Takie rzeczy jak rimming to nie dla mnie ale przyznam się, że zawsze strasznie podniecała mnie myśl o robieniu czarnemu mężczyźnie ''loda''.

Gość gość
srednio biali maja po 12-13 cm a opieranie się na wyssanych z palca statystykach to nie za dobry pomysl, Statystyki juz kiedys pokazywały ze czarni są najmniej inteligentni a teraz sie okazuje ze są bardziej niz biali Idz stąd rasisto z malym ptaszkiem

Gość gość
Mojemu chłopakowi nigdy nie pozwoliłam skończyć mi w ustach, jakoś miałam przed tym opory.

Gość gość
Uwierz że murzynowi dłuugo robi się 'loda', potrafią wytrzymać pół a nawet do calej godziny podczas gdy robią im dobrze nawet 2 dziewczyny. na prawdę trzeba wlozyc w to dużo wysiłku

Gość gość
średnio biali mają 15 cm, to ty podajesz statystyki wyssane z palca masochistko, czarni średnio mają 17 cm chyba że nie umiesz mierzyć. Małego ptaszka nie mam, ale ciebie na pewno bym już nie przedziurawił to fakt. No i skoro jedynym twoim argumentem jest nadużywanie słów "rasista" i "mały ptaszek" to współczuję braku argumentów.

Gość gość
Są bardziej wytrzymali dlatego, że mają obrzezane pały, albo też dlatego, że słabo na nich działasz.

Gość gość
od teraz ignoruje glupoty ktore piszesz, opierasz sie na jakis innych glupotach a jeszcze glupsze wnioski wyciągasz. Gdybys nie byl rasistą być nie odciągal bialych dziewczyn od szczesliwego zycia z kims kto jest od was lepszy. Bez pozdrowień

Gość gość
Mi bardzo podoba się taki mocno czarny kolor penisa ale to chyba niemożliwe tyle pracować ustami, nawet na filmach xl czegoś takiego nie widziałam.

Gość gość
nie wszyscy mają obrzezane. Fakt że są bardzo wytrzymali, potrafią uzywać swojego sprzętu całą noc i po niej dalej nie mają dość.. Filmy są robione pod publikę, często czarni biorą tam jakies preparaty zeby szybciej dochodzili itp

Gość gość
"od teraz ignoruje glupoty ktore piszesz, opierasz sie na jakis innych glupotach a jeszcze glupsze wnioski wyciągasz. Gdybys nie byl rasistą być nie odciągal bialych dziewczyn od szczesliwego zycia z kims kto jest od was lepszy. Bez pozdrowień " Zaczynasz przegrywać w dyskusji i się wycofujesz. Nie jestem od nich gorszy. Szanuję kobiety które na to zasługują. Nazywając białych facetów gorszymi zakładam, że masz uraz do najbliższego ci białego faceta, twojego ojca. Może dla ciebie szczęśliwe życie oznacza ból cipki, takie laski też znam, na szczęście jest ich dużo mniej od tych, które mnie interesują. Piszesz, że nawet nie wiesz ilu miałaś, mało prawdopodobne, że trafiałaś tylko na 25 cm pały. Bez przekłamań, jeśli już rzeczywiście pozostałe rzeczy, które piszesz są prawdą. O tym, że czarni mają dużo mniej argininy słyszałaś? Arginina odpowiada za jakość erekcji. Widzę, że lubisz być dymana przez flaki.

Gość gość
Widze ze masz zerowe pojęcie o tym temacie bialy flaku

Gość gość
Robiłaś ''loda'' przez całą godzinę? Nie miałaś wcześniej dosyć?

Gość gość
spróbuj z czarnym to sama się przekonasz ze ich cialo mozna by lizac cale zycie bez przerwy :P

Gość gość
badania statystyczne pokazują, że kobiety preferują sex trwający 10-20 min, dłuższy je męczy. Jeśli piszesz że długi sex sprawia ci przyjemność to jesteś ewenementem. Zresztą mało prawdopodobne jest o co piszesz, no chyba że przed seksem czarni lubią zapić albo przyćpać, ale wtedy nie tylko oni mogą dłużej.

Gość gość
no tak, nawet usta nie bolą, albo słabo mu ciągnęłaś. O ilości argininy u ludzi w poszczególnych rasach oraz o tym za co odpowiada możesz sobie poczytać z wiarygodnych źródeł, np. w książkach medycznych.

Gość gość
Czarny penis jest naprawdę śliczny (przynajmniej te na filmach) ale ja bym tyle nie wytrzymała. Miałaś opory by Ci kończył w ustach?

Gość gość
w wiarygodnych źródłach*

Gość gość
czy czarni mają duży wytrysk i czy to prawda że mają niedobre nasienie?

Gość gość
polecam przetestowac :) ja uwielbiam bawic się ich nasieniem