Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

film Hiszpanka

Polecane posty

Gość gość

Polecacie?

Gość gość
jak najbardziej! Jest inny niż wszystkie i lepszy niż ta straszna Bitwa Warszawska! Troche styl Tarantino. Wbiły mnie w fotel efekty. Musisz iść i się przekonać. Daj znać jak było :)

Gość Julitka89
Na prawdę kawał porządnej rozrywki. W Hiszpance też bardzo podobał mi się Kuba Gierszał <3 z resztą pozostali aktorzy też świetni, np Jan Peszek był rozbrajający. Warto się przejść na ten film.

Gość Garneuro
wg mnie warto-'Hiszpanka' to powrót dobrego polskiego kina. Ale oczywiście jest MILION opinii, więc zdecydowanie najlepiej pójść samemu, z otwartym umysłem i dystansem i samemu ocenić ;)

Gość gość
Byłam z mężem. Jemu się podobały efekty specjalne i dekolty aktorek ;) Mnie zachwyciły kostiumy i scenografia. Poza tym faktycznie na Gierszała się przyjemnie patrzy. Ze starej gwardii Frycz też niczego sobie.

Gość gość
A więc sie wybiorę. Wszędzie wokół jakieś negatywne opinie się pojawiają o filmie Hiszpanka - skąd nie wiem bo jak widzę po waszych odpowiedziach wcale chyba niesprawiedliwie. Skoro i kobietom i ich mężom sie podobało, to zabieram narzeczonego i lecimy akurat dzisiaj. Szczególnie że dzisiaj worek i bilety można taniej zakupić :)

Gość Garneuro
wiesz, wydaje mi się, że negatywne opinie to albo kwestia niezrozumienia Hiszpanki, albo zwyczajnie niechęć do czegoś nowego- bo faktycznie nie jest to typowy polski film patriotyczny;) Barczyk zwyczajnie postawił na rozrywkę ;)

Gość gość
myślę też, że w Hiszpance mógł sobie na to pozwolić ze względu na to, że pod lupę wziął jedyne zwycięskie dla Polaków powstanie.

Gość Graneuro
No mi taki styl Barczyka podszedł, oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii ;) Zdecydowanie ten film podobał mi się bardziej niż np Bitwa Warszawska...

Gość gość
Nie no Bitwa Warszawaska w porównaniu z Hiszpanką to się w ogóle nie umywa...

Gość Graneuro
No więc właśnie...Ja sama po Bitwie miałam jednak słaby stosunek do polskich filmów historycznych,ale po Hiszpance okazuje się, że mogę je zacząć trawić ;)

Gość gość
Każdy ma oczywiście prawo do własnej opinii film Hiszpnka jest specyficzny więc nie ma co sioę dziwić że jednym się podoba a innym do gustu nie przypada :)

Gość gość
ooj a to dlaczego? W sumie film Hiszpanka to całkowicie nowa koncepcja na naszym rynku. Może się podobać i nie. Jest troche trudnym filmem ;) Ale efekty i odwzorowanie ciuchów mnie zamurowało ;)

Gość Graneuro
wg mnie najważniejsze jest to, żeby pójść i samemu sobie opinię o tym filmie wyrobić, a nie sugerować się opiniami w internecie ;) Jeśli Hiszpanka wzbudza tyle skrajnych emocji to najwyraźniej coś w niej ciekawego jest ;)

Gość niehejter
To prawda, ale fakt jest taki, że Hiszpankę trzeba oglądać uważnie, inaczej nie załapie się o co chodzi i rzeczywiście można dojść do wniosku, że film jest słaby, o niczym. A tak nie jest. Mi Hiszpanka się podobała i spokojnie mogę polecić obejrzenie filmu :)

Gość gość
Właśnie wróciłem i powiem wam, że się nieźle bawiłem. Dobra to odtrutka na szarzyznę po pracy. Aż chce się iść teraz w miasto i zabalować jak w dekadenckim Poznaniu :D

Gość Elizalala
Poznań pokazany przez Barczyka jest bajeczny :) Mi też się zachciało tamtejszych zabaw ;)