Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Załamany321

nie wiem co jest grane!

Polecane posty

Witam, postanowiłem wkońcu napisać na forum o moim problemie , mam nadzieje że wy dziewczyny poradzicie mi szczerze lub powiecie na czym stoję. Mój problem polega ma tym że od około 3 miesięcy a może i o wiele dłużej tylko wtedy tego nie zauważałem, moja dziewczyna nie chce się ze mną pieścić. Na wstępie dodam ze robiliśmy już to bardzo dużo razy. Jesteśmy ze sobą od 3 lat. Moja dziewczyna na każdy sposób próbuje unikać zbliżeń . w tym miesiącu miała 2 razy okres może to normalne rozumiem ale jej okres trwał 14 dni wiem że udawała znalazlem dowody. Jestem bardzo wyrozumiały jeśli chodzi o temat sexu ale to juz zaczyna mnie denerwowac i nie pokoic. Czesto wieczorami gdy proboje zacząć gre wstępna zaczynam ja calowac delikatnie dotykać po brzuszku ale gdy tylko zejde niżej odrazu mówi ze ona nie chce. A wtedy ja juz sam nie wiem co jest nie tak . jak można nie kochać sie z partnerem przez tak dlugi czas i uciekać od tego. Dodam ze mamy po 19 lat. Wczoraj gdy juz lezelismy wieczorem w łóżku przytuleni a ja zaczelem ja całować po policzku po ramieniu itd wyczula ze chce i wymyśliła ze zrobiła się bardzo śpiąca wiec nici z tego były. Wczesniej jeszcze gdy udało mi się ukochana podotykac w miejscu intymnym czułem ze wogole nie jest podniecona uwierzcie mi nigdy nie miałem problemu z tym by moja dziewczyna ze tak powiem była mokra tzn wiadomo o co chodzi po prostu podniecona a tym razem myślałem ze dotykam manekina zero jej reakcji. Ona powiedziała mi ze może dostać pieszczoty ale ze ja nie dostane pytam więc dlaczego ona powiedziała ze jest zmęczona?. Ale jak to po całym dniu wolnym ? . rozumiem ja naprawdę rozumiem gdy SA dni gdy się jest zmeczonym , boli głowa, zle się człowiek czuje ale ona to juz robi zbyt często nie da się ukryć ze jest to udawanie. A kiedyś tego nie robiła kiedyś było cudownie pod tym względem. Mam parę przypuszczczen co może być przyczyna. Wydaje mi się mogę ja nie podniecac chodź jest to raczej nie możliwe kiedyś nie mogłem się oderwać i wcale nie tak dawno może z jakieś pol roku temu rok była inna. Może tez masturbuje się ? I pozniej nie ma ochoty i jest sucha mój dotyk ja boli to oznacza ze niedawno musiała się masturbowac. A ja robię to delikatnie z wyczuciem wiem jak lubi wiec nie wiem co jest grane. A najgorsze co może mi przyjsc do głowy to ze możliwe ze kogoś poznała ze mnie zdradza :(? . jeśli chodzi o życie razem jest wszystko w porządku jest słodka kochana mila cudowna ale jeśli chodzi o życie erotyczne, namietne chwile to nie wiem co się stało ostatnio. :'( tak probowalem z nią rozmawiać na ten temat. Ale zaczyna się denerwowac i mówi ze sobie cos wymyślam. Nie ja nie wymyslam widzę ze cos jest nie tak ze cos się zmieniło. Nie rzadam seksu codziennie ja chce poprostu czasami namiętnie się kochać z miłości z moja dziewczyna . chodzby raz w miesiącu ale chce czuć ze robi to z podniecenia z uczuciem z zaangażowaniem tak jak wczesniej. Nie chce by udawała orgazmy. :( jestem poprostu załamany i zmeczony ciągłym dochodzeniem prawdy w tej sprawie. Opadają mi ręce bo nie wiem co juz robić. Uprzedzam ze nie ma rutyny w moim związku często gdzieś wyjezdzamy, romantyczne kolacje , kino, itd. Jestem dla niej naprawdę dobry i kocham ja ona też sama od siebie często mi to mówi widać po niej ze jest zakochana.a wiec co jest grane? :( ja juz od 2 miesięcy się doczekać nie mogę az ona zechce. Wiem żałosne ale kocham ja ogromnie. By do czegokolwiek doszło zawsze musi być moja inicjatywa. A kiedyś było całkowicie inaczej pomozcie :( dziewczyny . tu nawet juz nie chodzi o sam sex tylko to dlaczego mnie oszukuje .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować