Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jula754

Zakochalam sie w synu mojej mamy partnera

Polecane posty

Czesc . Mam 16 lat i zakochalam sie w mojej mamy parnera synu. Chociaz tak naprawde to on nie jest jego prawdziwym synem . Kilka lat temu mojej mamy facet byl z inna pania . To jest jej syn , jednak nie jego . Gdy sie rozstali on powiedzial , ze zostaje z "tata". No , ale wracam do tematu. Kilka miesiecy temu razem z mama zamieszkalismy razem z nimi . Od poczatku widzialam jak on na mnie patrzal . Potem sie wygupialismy, wyszlo tak ,ze sie polozylam kolo niego na kanapie i ogladalismy telewizje . Za kazdym razem jak sie na niego spojrzalam po prostu czulam ,ze chce mnie pocalowac. Ok 2 miesiace pozniej ,gdy nie bylo nikogo w domu calowalismy sie . Pamietam jak do tego doszlo ,ale za duzo ,by pisac . Po tym zdarzeniu bylo miedzy nami bardzo sztywno ,unikalismy sie nie rozmawialismy. On powiedzial tylko ,ze to byl blad i ,ze to niewypada .A no i w tym czasie byl z inna dziewczyna . Za kazdym razem jak przychodzili razem do domu po prostu myslalam ,ze nie wytrzymam. Pojawialo sie uczucie do niego , probowalam o nim zapomniec i sama sobie zaprzeczalam tym uczuciom . Nie moglam uwierzyc ,ze taki chlopak jak on moze mi sie podobac. Po prostu nie byl za bardzo w moim guscie . To samo tak wyszlo. Zaczelam sie w nim kochac ,codziennie o nim myslalam i o tym co by bylo gdyby. Codziennie mi sie snil po prostu nie dalo sie o nim zapomniec i o tym co sie stalo . Potem zaczelam myslec zeby mu o tym powiedziec. I tak zrobilam napisalam do niego dlaczego tak sie zmienil i dlaczego jest teraz inny w stosunku do mnie potem napisalam " od dluzszego czasu chce Ci cos powiedziec , ale to chyba nie ma sensu" on napisal " wiem co chcialas mi powiedziec " pisalismy dosc dlugo napisalam mu o tym ze go kocham i ze nie moge przestac o nim myslec. Pytalam sie go czy cos do mnie czuje . Pisal ,ze nie wie czy to uczucie , ale ,ze i tak i tak to nie ma sensu . Pisalismy dalej ,potem doszlo do tego , ze sie go spytalam czy moge sie do niego czasami przytulic , powiedzial ze moge , ale jak nikt nie widzi . Po kolejnych wyslanych wiadomosciach napisal "mozesz mnie przytulac i wgl , ale jk nikt nie widzi , jak wszyscy spia "(wtedy byla juz noc) troche przysnelam odlozylam i wyciszylam telefon napisalam dobranoc po chwili slysze pukanie w sciane ( on spi w pokoju obok) patrze w telefon , a tam wiadomosc "nie udawaj ,ze spisz" odpisalam " nie , ale juz przysypialam", a on znowu "wiedz , ze ty wiesz kiedy jest ten moment , jak juz wszyscy spia" wiedzialam juz o co mu chodzi to napisalam "moge przyjsc ?" A on "tak ,ale cicho i grzecznie" no i poszlam. Sytuacja sprzed miesiecy sie powtorzyla . Ja tez bylam szczesliwa z tego ,ze spelnia sie moj sen. Przez przypadek wymsknelo mi sie i wspomnialam o jego dziewczynie z ktora nadal byl . Powiedzial ,ze mam juz isc i kolejny raz ze to byl blad. Poszlam ,ale niedawalo mi to spokoju napisalam do niego na drugi dzien ,ze nie ma mnie oszukiwac a przy okazji samego siebie ze to byl blad ,bo gdyby naprawde kochal swoja dziewczyne pomyslal ,by o niej wczesniej jak pisal do mnie . A nie jak ja wsoomnialam to mi mowi ,ze nie chce miec wiecej wyrzotow . Jeden raz bym zrozumiala ,ze to blad i przypadek ,ale drugi raz nie . Od poczatku cos nas do siebie przyciaga. Mysle ,ze on tez cos do mnie czuje .. Co sadzieciie o tym ? I dzieki za zbedne komentarze ,ze to chore ,bo to wiem ,bo dlugo o tym myslalam ,ale to uczucie przyszlo samo .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować