Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

był ktoś pierwszy raz na solarce??

Polecane posty

Gość gość

jak to jest pierwszy raz idąc na solarium może mi ktoś powiedzieć jeśli był ?;-) bo chcę iść troszkę się opalić :-)

Gość gość
tzn jak jest w tych kabinach ? :D idziesz do babki mowisz jakie lozko , ile minut placisz i czekasz na swoja kolej (pewnie bedzie zajete) wchodzisz smarujesz sie np kremem czy balsamem z filtrami, zakladasz cos na glowe/wlosy strasznie sie wysuszaja/ i domykasz pokrywa jesi chodzi o lozko lezace. Za pierwszym razem wystraszylam sie , bo balam sie ze sie zatrzasne, w dodatku za glowa mialam wiatraczki i tak dziwnie bylo, nerwowo oddychalam ,mam nadzieje ze nikt nie slyszal :D ,. ale ogolnie spoko tylko zamknij oczy i zaslon wlosy jakas chustka czy koszulka nawet

Gość gość
boze a myslalam ze ta moda juz w Polsce przeminela ale widze ze nie, chcesz miec zmarchy i brzydka skore to idz sie smazyc idiotko :D

Gość gość
a żal ci ? ,ze Ty jesteś paszczurem?

Gość gość
aaa i pamietaj ze z jasna karnacja to max 5 min ,ze sniada 10,za pierwszym razem - serio , moze nie od razu sie opalisz ale nie narazaj swojego zdrowia. Slyszalam,ze kobieta chciala szybko , byla kilka razy i narzady wew. byly w takim stanie ze nie doczekala slubu (od ktorego dzielilo ja kilka dni). No ale nie wiem jak to bylo, nie znam, ot zaslyszana historia jak wiele,ale cos w tym na pewno jest. Moja kolezanka poszla za pierwszym razem na 10 min, a przez kolejne dni miala goraczke, mdlala,wymiotowala ,chodzila czerwona i skora jej schodzila platami . Nie bylo to przyjemne , bala sie ze cos sie stalo i nawet chciala isc do szpitala ale minelo. Od tamtej pory trzyma sie zasad :D i zyje, minelo juz kilka lat od tego zdarzenia