Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurleila88

co byscie kupili majac 180 tys oszczednosc***iszcie

Polecane posty

Gość Nurleila88

co byscie kupili majac 180 tys oszczednosc***iszcie

Gość gość
mam tyle i nie robię nic, to jest moja poduszka finansowa i tyle

Gość melena
W tym roku mamy z mężem zaoszczędzonych 200 tys. Pod koniec tego roku będzie tego 280 tys. Co robimy? 150 tys. wkład własny. 200 tys. kredytu na mieszkanie w Warszawie. Kupimy małe 2 pokojowe mieszkanie na Mokotowie na wynajem. Kredyt spłaca sie sam, może jeszcze zyskamy na tym kilkaset złotych więcej. Reszta w zapasie ;)

Gość Sweet Dreams II
po co wam aż 200 tys kredytu, jak chcecie kupić mieszkanie na wynajem? na Mokotowie kupicie 2 pokoje za 250 tys., chociażby na Czerniakowskiej, mieć 280 tys. i dobierać 200 tys. kredytu na 2 pokoje pod wynajem to bezsens :O na miejscu autorki kupiłabym mieszkanie, metraż zależy od tego gdzie mieszkasz, jeśli to mniejsze miasto starczy c***ewnie i na 3 pokoje ;) jesli takie jak Wrocław, Poznań, Kraków, a już w ogóle Warszawa to kawalerka albo nawet i 2 pokoje na Białołęce ;)

Gość gość
Kupiłbym akcje i do końca roku, a może nawet góra do sierpnia zarobiłbym na tym co najmniej drugie tyle.

Gość gość
słoik Nutelli

Gość gość
żył bym sobie wygodnie, cieszył się , że wokoło bieda. rznąl dziewki biedne tanie , podróżował. i dużo i smacznie jadł. bo resztę już mam

Gość gość
Za parę tygodni mam mature, więc po maturze pojechałabym na kurs angielskiego do Miami lub Nowego Jorku , taki kurs kosztuje na 2 tydonie ok 10 tysięcy, więc mnie na niego nie stać. Pojechałabym na miesiąc. Potem przez resztę wakacji bym podróżowała,odpoczywała,imprezowała, i zdobywała doświadczenie do CV , może udałoby mi sie znalezc pracę w UK. Napewno sporo pieniędzy wydałabym na ciuchy bo uwielbiam modę, wydałabym góra 10 tysięcy , ale ubrania dobrej jakości. Trochę przeznaczyłabym na schroniska w moim mieście, na fundację. Zrobiłabym prawo jazdy. Noi od jesieni zaczęłabym studia w Londynie na kierunku Magazine journalism , mój wymarzony ale niestety zbyt drogi, nie na moje możliwości finansowe na ten czas. Noi wynajełabym jakieś małe mieszkanie blisko uczelni.

Gość gość
Ile zarabiacie, ze macie tyl kasy? A moze to spadek po babci?

Gość gość
Mieszkanie w warszawie nowe nawet dalej np Ursus. Po co ladowac sie w kredyt i tak 1000zl +na czysto to duzo. Bywaja klopoty z lokatorami. Kupilbym tez mieszkanie ale nie w kredycie albo w minimalnym 2 pokoje. Kolo 40 mkw.Sam zarabiam wielokrotosc sredniej krajowej jako informatyk. Mnie nie chcialoby sie pilnowac wynajmujacych ale to fajna opcja

Gość gość
180??dobrac 50 i kupic 2 pokoje pod wynajem i tyle

Gość gość
bilet w jedną stronę do Nowej Zelandii i spokój od tego burdelu na kółkach

Gość gość
Kupilabym mieszkanie i sie wprowadzila tam, dotychczasowe wynajelabym. Zylabym bez kredytow i z kaska za wynajem, pokryloby mi to rachunki:)