Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający mskaalaa

mskaalaa

Polecane posty

Gość gość
Cześć pogoda dopisuje, lecz pogoda zmienna jest na pogodę i niepogode w zdrowiu i w chorobie będziesz ze mną?.jestem o krok lub więcej za tobą masz szybsza percepcjie i wyższy poziom świadomości otaczającego świata próbuje nadążyć boje się że zawiade twoje oczekiwania Jesteś morzem miłości kto by nie chciał choć na chwilę zanurzyć się traci bardzo wiele proszę o podpowiedź jak pływać.

Gość gość
dla ciebie to rozgrzewka jestem dalej chciałbym wiedzieć ile potrafisz pozwolisz mi na to? jak coś zepsuje popraw mnie kochanie o ile cie to nie nudzi.

Gość gość
Twoj***ardzo delikatne, ekspresyjne ruchy są nie Ziemskie. musze chamowac. zbyt pobudzam i chamuje u ciebie jest to charmonijne. co myślisz o przerwie w pisaniu dobry czy zły pomysł?

Gość gość
Delikatność twoja zupełnie mnie zaskoczyła (mile).

Gość gość
Kochanie twoja psychoanaliza jest o wiele, wiele dluzsza od mojej będę miał jakiś drobny upominek juz po wszystkim? Przyzwyczajam się do bycia sobą im dłużej tym możesz być bardziej rozczarowana.

Gość gość
Przepraszam za chaos w moich dzisiejszych wypowiedziach uwiodlas mnie delikatnością w działaniu.

Gość gość
Z nikim się tak dobrze nie rozumiałem jak z tobą zostań moja bratnia dusza więcej jak bratnia dziś z pazurkiem ale całokształt łagodny. Nie korzystaj za długo z tel kom ta wygoda i szybkość ma skutki uboczne na zdrowiu miłego dnia.

Gość gość
O Miłości dług mi rośnie jak wam to oddam wszystko kiedy się zobaczymy?? nawet jak coś zepsuje musze się z tobą spotkać.

Gość gość
Kochanie nie martw się o moją osobę jesteś miłością i życiem nic mi nie grozi przy tobie nie boje się. Kolejna twoja cecha magiczna opiekunczosc postaram się nie zapomnieć twojego charakteru nigdy. Czasem potrzeba nam trochę magii aby żyło się nam lepiej.

Gość gość
Wiesz Aniołku nie snisz mi się wypieram cie ze świadomości prawdopodobnie żeby cię nie skrzywdzić, będziesz musiała się natrudzić żeby to zmienić. Dobranoc)

Gość gość
Słodka chwilo ma 3cechy które juz były jasne na początku tylko jestem zakochany i mi Umknely,zaangażowanie, organizacja, pomysłowość .

Gość gość
Jeżeli to wszystko traktujesz żartobliwie i złudnie wycofaj się, kochać to umieć się rozstać pozwolić komuś Odejść nawet jeśli dąży się kogoś wielkim uczuciem najważniejsze jest jego dobro.Pozwolę ci odejść nie obawiaj się niespodzianek.

Gość gość
Miłość cierpliwa jest

Gość gość
Nikt nie jest pewny wieczności tylko miłość

Gość gość
Niech się nie lęka żadna dusza przyjść do mnie choćby grzechy jej były jak szkarlat całą wieczność mogę pokotowac za grzechy ale miłości się wyzbede.

Gość gość
Oliwciu nie jest tak jak bym chciał ale nie wiem jak mam dziękować Bogu za to ze mnie przestał Boleć brzuch po tylu latach (12) mimo że już nie boli to panicznie boje się ze to wróci tak odcisnelo się to na mnie tak zmęczylo niewyobrażalnie.

Gość gość
Tęsknie za wami

Gość gość
Cześć kochanie proszę cię o jedno tylko musze wiedzieć wszystko żebym miał zaufanie, że twoje intencjie były dobre tego tylko pragnę straciłem zaufanie aby wyjść z tego musze wiedzieć zastanów się nad tym potrzebuje pomocy od was wierze w was wszystkich. Wzmocnij moja wiarę o to prosze.

Gość gość
Sniezynko kochanie chyba bardzo długo nie będę pisał bo moja miłość do ciebie toczy spór z zab.afektywnym jest mi bardzo ciezko wszystkiego dobrego.

Gość gość
nie nie zapomniałem bo miłość lekarstwem jest.

Gość gość
Dziś nadszedł czas na zakończenie tego nie wybaczalnego braku prywatności to już jest koniec pod puklarzami oslaniajacymi twoja wrażliwość -jesteś samą czułością i wzruszeniem.

Gość gość
wiem co myślisz nie złamie słowa słowo to słowo dla kogoś nic dla mnie najważniejsze.prędzej kafeteria przejdzie na emeryturę.myślę jak wytrzymać i nie pisać znajdę sposobność.

Gość gość
Oliwio usuń to wszystko proszę cię uwolnij mnie.

Gość gość
Kochanie bądź człowiekiem usuń proszę ja nie mogę.

Gość gość
Boże kochanie usuń proszę nie jestem aż tak zły. Jest we mnie dobro i zło jak w każdym człowieku.

Gość gość
Kochanie uwiodlas mnie i Zostawiłas czuje się teraz taki samotny czemu nie odwarzylas się porozmawiać ze mną?.

Gość gość
Skarbie przykro mi ale jest twoja wina, że zachorowalem. bardzo mi przykro

Gość gość
bardzo mi przykro ale musze to napisać jest twoja wina, ze zachorowałem. przepraszam ze cie urazilem.

Gość gość
Aniołku ale nie poddam się chorobie i milosci ktura odrzuciłas wszystko będzie dobrze...