Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was wie czy prawdziwy olejek arganowy pachnie czy raczej smierdzi

Polecane posty

Gość gość

jak rozpoznac po zapachu czy jest prawdziwy i niepodrobiony. gdzie kupujecie naprawde dobry i niefalszywy ??

Gość daj mi ten koc
Ja kupuje od pewnego dostawcy. Oryginalny ma jakby lekko orzechowy aromat. Moim zdaniem aromat jest slabo wyczuwalny, dla mojej kolezanki ten zapach jest intensywny, i jej z kolei nie pachniena tak orzechami jak mi. Ja wyraznie wyczuwam orzechowa nute, chociaz delikatna.

Gość gość
zapach mało wyczuwalny, porównałabym do z zapachem czystego smalcu, ale naprawdę słabo wyczuwalny

Gość gość
prawdziwy nie pachnie, ladnie pachnie tylko wtedy jak jest zmieszany z innym olejkiem lub perfumowany.czysty olej arganowy ma raczej neutralny zapach.

Gość gość
ale podobno ten prawdziwy i drogi smierdzi takimi kozami czy odchodami..

Gość gość
Prawdziwy to olej a nie olejek, musi pochodzic z maroka , byc w ciemnej butelce, i niestety ma troche specyficzny zapach, pierwszy raz kupilam bedac na wakacjach w maroko, a w warszawie mozna kupic w arkadi, lub na ursynowie metro imielin ul.dereniowa 2 , prawdziwy kosztuje ok 100zl, sprawdz w necie gdzie mozna kupic w innych miastach

Gość gość
ja kupiłam w Maroko z dodatkiem olejku z pestek cytryny, był rewelacyjny. Cera po nim była idealna jak po żadnym najdroższym kremie. Fajnie pachniał lekko cytrynowo. Dałam za niego na polskie 15 zł. Żałuję że kupiłam tylko 2 opakowania, ale nie byłam przekonana , zwłaszcza że cena była niska w porównaniu z cenami tych olejków w Polsce. A szczerze powiem był 100 razy lepszy w efekcie niż te kupowane w Polsce po 100 zł.