Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam zapłacić za pokój..

Polecane posty

Gość gość

moja cioteczna siostra ma duży dom (kilka pokoi), mieszka ok 50 km od mojego domu ale w swoim nie mam własnego pokoju, w dodatku chcialbym zrobić prawko i chciabym miec warunki do nauki oraz trochę się usamodzielnić i wyfrunać z gniazdka, nie wiem jaką kwotę jej zaproponować , wiadomo będę korzystala z wody, gazu, prądu, ale nie biorę kąpieli, będe tylko kilka godizn dziennie uzywać laptopa, ona ma kilka pokoi pustych i z etgo cow iem to nikomu nie zamierza wynajmować, mieszka jeszcze z drugą moją siostrą ciot. i obie mają male dzieci...nie wydaje mi sie zeby to byl jakiś problem ale moja mam twierdzi ze zarz będą gadać itd. bo ja nie jestem z nią jakoś zżyta , trochę ją znam i lubię a to dlatego ze jest starsza o 8 lat ode mnie :) Ja jestem juz pelnoletnia , nie ucze się i nie pracuję ale mam trochę aksy odłożonej i moglabym "wynająć"..myslciie że to głupi pomysl?

Gość gość
bardzo głupi pomysł.

Gość gość
serio? ale ja naprawdę nie mam gdzie się uczyć, bo mam kilkoro rodzeństwa i w każdym pomieszczeniu ktoś bedzie a ja musze byc sama jak sie uczę ;( myslalm o tym zeby u obcego wynająć ale wolalbym dać zarobić siostrze, a i u niej mniej bym jej dala

Gość gość
Bardzo głupim pomysłem jest wynajęcie czegokolwiek nie mając stałego dochodu. Wszystkie stałe opłaty nie powinny przekraczać 50% twojego stałego dochodu. Jeśli dochód stanowi 0 to sprawa jest jasna ;) Koszt wynajęcia jednoosobowego pokoju to od 300 zł w kiepskiej lokalizacji do 800-1000 w centrach dużych miast.

Gość gość
myślicie że 100 zł za miesiąc jej będzie apsowała czy raczej się obruszy tylko nie da tego po sb poznać? Ona jest miła i na pewno się zgodzi ;)

Gość gość
lokalizacja bardzo średnia, malutkie miasteczko, a właściwie mieścina

Gość gość
Ona jest miła, a ty jesteś NACHALNYM CHAMEM wciskającym się do cudzego domu. Ludzie mają WŁASNE życie i dlatego nie szukają współlokatorów. Gdyby było inaczej to wynajęliby te pokoje już dawno.

Gość gość
100 zl za wszystko? Na jedzenie masz czy ona bedzie Ci miala w tej cenie dac? Jaja se robisz? Prowo pewnie bo tak glupich nie robia chyba juz...?

Gość gość
w takim razie sobie odpuszczę ;(

Gość gość
Wiosna i latem wczesnym mozesz się w patku uczyc.. jakiejs kaeiatni teraz itp. daj babie dpokoj..

Gość gość
Parku*

Gość gość
Oj literówki porobiłam na telefonie. Wiosną i latem wczesnym mozesz się w parku uczyc.. a teraz w jakiejs kawiarni itp. daj babie spokoj..

Gość gość
W bibliotece publicznej pewnie jest jakiś stolik przy którym pozwolą Ci się w ciszy pouczyć.

Gość gość
Ona ci zaproponowała te mieszkanie? Czy sama na to wpadłaś?

Gość gość
ja nie mogięęęęęęęę sama bym kupowała, serki naturlan, owsianka, mleko, jakas kasza z rybką, dużo nie jem

Gość gość
Ehe..

Gość gość
100 zl to mozesz sobie w d**e wsadzic , bedziesz mieszkac u nich i sie palentac dzien i noc i 100 zl chcesz jej zaplacic , ty jestes p******a