Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciapciuchowa

Kochane, polecacie jakieś krople do oczu ?

Polecane posty

Gość Ciapciuchowa

Cześć :) Pozwolicie ,że zacznę od początku od 3 dni użytkuje soczewki kontaktowe. Pierwszy dzień nosiłam kolo 2 godzin było ok. Wczoraj kiedy zdjęłam soczewki miała zaczerwienione oczy użyłam kropli dołączonych do "pierwszego zestawu" dużo to nie pomogło. Dziś ta sama bajka, oczy mnie nie pieką i wgl. Ale chyba wiedzie że czerwone oko ładnie nie wygląda. Polecacie jakieś krople do oczu ? Tylko aby cena też była przystępna a nie 3 ml za 30 zł :/ Dodam że teraz używam "systante ultra" (nie polecam)

Gość gość
zapytaj w aptece

Gość gość
Ewentualnie w dobrych internetowych salonach optycznych,ja np swoje krople zamawiałam na MrOptic.pl i jestem z nich zadowolona:)

Gość KrystynaBurek
Muszą to być krople? Znam świetne tabletki, które sama polecać bo je biorę :) Idealne dla oczu bo z dużą dawką luteiny, a mianowicie http://www.olimp-labs.com/11,13,422/Produkty/GOLD-LUTEINA.html?cookie=1 :) Polecam

Gość Gracek
Ja wprawdzie rzadko zakładam soczewki, bo jakoś nie lubię mieć ciał obcych w oku. Wolę już jednak okulary. Tak czy inaczej, jak mam problemy z piekącymi lub suchymi oczami, to używam kropli Bepanthen Eye http://www.bepanthen.pl/product.php?id=krople-do-oczu-bepanthen Jestem z nich zadowolona. Może i dla Ciebie będa dobre.

Gość Jola379
Popieram - Gold Luteina to skuteczne kapsułki na dolegliwości oczu. Wcześniej jednak wydałam pieniądze na Maxiluten, który okazał się zupełnie nieskuteczny. Zdecydowanie odradzam zakup tego produktu.

Gość gość
Zdecydowanie starazolin. Używam tego niebieskiego i jak raz zakroplę, to długo działa.

Gość gość
Niezmiennie Starazolin - do nawilżania niebieski, na zatarcia, uczulenia i obrzęki czerwony. Widzę, że nie tylko ja zachwalam, więc to jest najlepsza rekomendacja ;)

Gość gość
Ale to sa wciąż krople bez recepty. Dlaczego nadużywamy leków bez konsultacji z lekarzem? Warto sie dowiedzieć co nam dolega, a nie tylko brać bez namysłu.

Gość gość
Starazolin Hydrobalance jest niezawodny jak dla mnie. Nie podrażnia, przywraca szybko komfort, stosunkowo niewiele kosztuje i starcza na długo. Nic więcej chcieć nie można ;)

Gość laura233
Jasne, ze polecamy! Od dawna pracuję przy komputerze i nie rozstaję się z kroplami HialEye są naprawdę świetne. Wiadomo, że długotrwałe patrzenie się w monitor powoduje pieczenie które jest nieznośne.. HialEye to zloty srodek :)

Zaczerwienienie oczu podczas noszenia soczewek kontaktowych może być objawem nie tylko suchości oczu ale też ich niewłaściwego dopasowania. Z tego względu zaleca się dobieranie soczewek u specjalisty, który dokonuje oceny ich dopasowania podczas pierwszej aplikacji oraz na wizycie kontrolnej, która powinna się odbyć średnio po kilku lub kilkunastu dniach od ich zaaplikowania. Dlatego w tej sytuacji najlepiej będzie zgłosić się do swojego specjalisty, by sprawdził w czy leży problem i zaproponował odpowiednie rozwiązanie.

Gość wilczakk31
Dużo kropli już używałem ale chyba te które najbardziej mi pomagały nazywają się HialEye - sa w dobrej cenie i co najlepsze dzialaja szybko przynosza od razu ulge a to najwazniejsze ;)

Gość manorek
Na ich stronie http://hialeye.pl/ czytałem w czym tkwi sekret prawidłowego nawilżania oczu i generalnie jak zachować zdrowy wzrok na długie lata i zastanawiam się teraz jaki suplement diety zacząć stosować możecie coś polecić?

Gość hajdcla
Hialeye u mnie również już od dobrych kilku mce zdają egzamin. Wcześniej miałam inne jednak w porównaniu do wcześniejszych Hialeye są dużo lepsze.