Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie ćpać. Ostatnio wywołałam u siebie manie, wręcz psychoze. To było piękne !

Polecane posty

Gość gość

nie biore narkotykow, ale srodki farmaceutyczne m.in na depresje, fobie i parkinsonizm ostatnio polączylam kilka leków i po ok 2 godzinach dostalam ataku manii, bylam tak pobudzona, tak szczęsliwa, niesamowita euforia smialam sie sama do siebie, chcialam krzyczec z radosci, nie moglam usiedziec na miescu, nogi mi się trzesly i ręce :D zagadywalam do obcych ludzi o d**erele typu pogoda, zdawalam sobie sprawe ze cos sie ze mna dzieje ale nie moglam tego opanowac :D mam zamiar brac te leki na stałe, w mniejszych dawkach i byc po prostu z***biscie szczesliwa i osiągac sukcesy :D

Gość gość
Na parkinsonizm? Jakie?

Gość gość
Requip - na parkinsona, w niektorych krajach uzywają tego na fobie spoleczną w malych dawkach, eksperymentowalam troche z dawkami i w koncu wzięlam cztery naraz czyli 1miligram, drugi lek to Wellbutrin na depresje, mam jeszcze SEGAN, tez na parkinsona, blokuje rozklad dopaminy :classic_cool:

Gość gość
Rób tak dalej a wkrótce będziesz wachać kwiatki od spodu.

Gość gość
zazdroszcze, jak nie mm postepu do takich medykamentów :( musze bulić krocie na amfe

Gość gość
Polecam lek CONCERTA, to pochodna amfy, stosują ją u dzieci z ADHD, ale lekarze niezbyt chcą to przepisywac

Gość gość
zniszczycie sobie zdrowie

Gość gość
debilizm sie szerzy. Trzeba zorganizowac specjalne jednostki, które będą z nim walczyć.

Gość gość
sami debile się wyeliminują

Gość gość
własnie nie. Sami sie nie wyeliminują, bo takie głupie /p/i/z/dy które ćpają jakies g****o, fakt szybko zdechną, ale co ze zboczencami, niedorozwiniętymi ludzmi, którzy w wieku 30/40 lat mieszkają z rodzicami i nie pracuja? Oni zostaną na długo, a ja nie chce z nimi zyc. Wiem ze oni czają sie za każdym rogiem...

Gość gość
Zboczeńcy to przyszłość świata :)

Gość gość
chyba nie chce juz zyc w tym nowoczesnym swiecie. Boję się go

Gość gość
chyba nie chce juz zyc w tym nowoczesnym swiecie. Boję się go xxx to umrzyj :) nowoczesny świat daje ci taką mozliwosc, eutanazja :) niach niach i po krzyku :classic_cool:

Gość klocuszekkkkk
Metylofenidat nie jest pochodną amfetaminy!!! że coś jest podobne nie oznacza ze jest takie same czy ze jest pochodną tego czegoś!!! Mój kuzyn też nie brał narkotyków a jedynie wąchał butapren ale mówił że budzio uzależnia tak mocno niczym heroina ze przezywal orgazmiczne fazy i halucynacje jak to ćpał i ze trudniej sie z tego wyzwolic niz z alkoholizmu tylko ze starsznie szkodzi na zdrowie dlateog ludzie przestaja to cpac najlepszy ponoićtaki w kolorze czerwonym