Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 dni po owulacji test negat czy jest jeszcze nadziejaa?

Polecane posty

Gość gość

wiem ze na 100 proc byla 10 dni temu owulka czy jak test dzis jest negatyw to moge jeszcze miec nadzieje?

Gość gość
zrob w terminie spodziewanej @ ja tak miałam zrobiłam za wczesnie negatyw 3 dni pozniej pozytywny z tym ze to byla ciaza biochemiczna. dlugo sie staracie?

Gość gość
a te negatywy ile po owulce ci wychodzily kilka mies probuje, jednak w tym cyklu bola mnie cycki od owulacji dlatego mialam nadzije

Gość gość
tez tak około 10 dni powiem Ci szczerze że nie ma co szukać objawów ja cie doskonale rozumiem ale tak jak ja np. mam co cykl nowe objawy i myśle że to jest to np. w tamtym cyklu bolały mnie piersi od owulacji i co? ciąży brak. ja staram sie 8 cykl i w tym juz troche odpusiłam bo naprawde zgłupieć idzie

Gość gość
w sumie masz racje jednak sama rozumiesz, piersi raczej mnie nie bola tylko 3 dni przed @ a w tym cyklu juz od owulacji wiec dlatego sie nakrecilam, zrobilam test i wyszedl negatyw moze za 3 dni powtorze jednak przez ten dzisiejszy negatyw juz troche stracilam nadzieje bo czytalam na tym forum ze dziewczynom wychodzily juz po 11 dniach pozytyw jak byla ciaza

Gość gość
do zagniezdzenia dochodzi nawet do 12 dni po owulacji wiec jesli u ciebie tak jest to nie mozliwe zeby test wyszedl pozytywny musisz czekac ale ja cie doskonale rozumiem bo sama to przerabiam co miesiac przez ostatnie 7 cykli

Gość gość
ok czyli czekam, napisze za kilka dni jaki byl ten cykl a u ciebie w tym cyklu kiedy robisz test

Gość gość
ja ci powiem tak w dniu wywolanej owulacji miałm inseminacje, test robilam po 10 dniach i wyszedl negatywny i przeryczalam cala noc zrobilam po 14 dniach od owulacji bete i...jestem teraz w 5 mc ciaży :)

Gość gość
ja miedzy 12 a 14 lutym bede robic, ja juz 4 cykl jestem na clostilbegycie w pierwszym cyklu sie udalo z clo ale jak juz wczesniej wspomnialam ciaza biochemiczna.Odezwij sie trzymam kciuki

Gość kalcjjcc
Ja też sie staram o dziecko, wczoraj zrobilam test 10 dni po owulacji i negatywny. stracilam nadzieje...:(

Gość gość
dziewczyny ja wiem co czujecie ja mam to samo w tym cyklu troche odpusciłam z mysleniem kupilam sobie pieska i mam zajecie caly dzien:) mysle ze to moze ta sławna blokada psychiczna

Gość onapomorskaa
Ja mam cykle co 27 dni. Nastepna miesiaczke mam miec w piątek(6 luty). 9 dni temu w 12 dniu cyklu potwierdzona owu. Dzis test 9 dni po owu negatyw szybko zrobilam bo brzuch pobolewa i od czwartku mam malenkie plamienia, goraco mi plus ból piersi. Wiem, że zaszybko ale plamień nigdy nie mialam tak szybko jak już to dzień przed okresem.

Gość gość
moze to implantacja poczekaj pare dni i zrob test

Gość gość
dziewczyny to dodalyscie mi otuchy bo myslala ze juz nie mam na co liczyc w tym cyklu , jednak z tego co widze to jakas szansa wciaz jest, troche ten cykl jest inny bo tak jak pisalam bola mnie piersi a w 6-7 dniu po owulce czulam tak w okolicach brzucha na dole jak przy okresie, takie ciezkie jakby skurcze jednak bez zadnego plamienia, test zrobie kolejny za 2-3 dni

Gość gość
ja nie chce zwierzaka ja chce 2 kreski

Gość gość
gosciu z 17.09 czy z tej inseminacji bedziesz miala chlopca?